середа, 24 грудня 2008 13:59

Хірург заправляв авто жиром пацієнтів

У Каліфорнії почато розслідування відносно хірурга-косметолога, який використовував жир, що залишився після проведених ліпосакцій, як біопаливо для автомобілів, повідомляє газета Telegraph.

Доктор Алан Біттнер (AlanBittner), що володів клінікою пластичної хірургії в Беверлі-Хіллз, за час своєї роботи провів близько 7 тисяч ліпосакцій. Видаленого в результаті операцій жиру вистачало лікареві для заправки його власного FordExplorer, а також LincolnNavigator його подруги.

Біттнер не тільки не приховував своє ноу-хау, але навпаки, пропагував його на власному сайті lipodiesel.com (в даний час сайт закритий). На сайті лікар писав, що ідею використання жиру як біопального пропонували йому самі пацієнти.

"Таким чином вони не тільки позбавлялися від своїх животів, що погладшали, але і брали участь в порятунку Землі", - відзначав Біттнер.

Тим часом, в Каліфорнії використання медичних відходів для заправки транспортних засобів законодавчо заборонене. Саме тому зрештою діями лікаря зацікавився департамент охорони здоров"я штату. Проте не виключено, що хірургові вдасться уникнути відповідальності. В даний час він закрив клініку і працює в ПАР.

Зараз ви читаєте новину «Хірург заправляв авто жиром пацієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути