понеділок, 27 жовтня 2008 15:15

Грузія заперечує перекидання спецпідрозділів до кордону з Абхазією

Начальник аналітичної служби МВС Грузії Шота Утіашвілі заявив журналістам, що інформація абхазької влади про те, що Тбілісі перекидає спецпідрозділи до конфліктної території невірна. "У цьому регіоні стоять тільки ті сили МВС Грузії, які стояли до цих пір. Грузинські поліцейські тісно співробітничають із спостерігачами ЄС", - передає слова представника МВС Грузії агентство "Інтерфакс".

Іншу точку зору має керівництво Абхазії. Сухумі упевнений в намірі Тбілісі силою відторгнути від республіки Гальський район. Нагадаємо, що напередодні за підсумками екстреного засідання Ради безпеки Абхазії президент Сергій Багапш заявив, що не залишить без відповіді диверсії і теракти, здійснені спецслужбами Грузії. Для боротьби з цим створений оперативний штаб, керівником і координатором якого призначені начальник Генерального штабу Збройних сил республіки Анатолій Зайцев і в.о. начальника Служби держбезпеки Абхазії Нугзара Самсонія.


Зараз ви читаєте новину «Грузія заперечує перекидання спецпідрозділів до кордону з Абхазією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути