Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 13:03

Грабіжники забирали у пенсіонерів гроші, ордени і цукерки

 Обласна прокуратура затвердила обвинувачення у кримінальній справі чотирьох жителів Харківської області. Вони звинувачуються у тому, що нападали на самотніх літніх людей і відбирали гроші, ордени і медалі, побутову техніку, а також шампанське, цукерки і торти.

Як повідомив в.о. начальника відділу нагляду за дотриманням законів спецпідрозділами і іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Харківської області Олег Бурцев, найстаршому – він же керівник групи і організатор нападів – 46, наймолодшому – 17. Троє з них ніде не працювали, головний у групі був неодноразово судимий.

За інформацією Олега Бурцева, чоловіки з квітня 2006 по січень 2007 року вчинили низку розбійних нападів і грабежів у трьох районах Харківської області на загальну суму 100 тис. грн.

Група зазвичай нападала на дуже літніх людей старше 80-ти років, які жили у приватних будинках у сільській місцевості. Перед "операцією" група збирала необхідну інформацію про своїх жертв.

Як правило, зловмисники проникали в будинки несподівано серед ночі. При собі у них були маски з капронових колгот, гумові рукавички, ліхтарі, обценьки. Літніх людей вони залякували, загрожували їм ножем, а іноді й били, розповідає Олег Бурцев, передає Медиапорт.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники забирали у пенсіонерів гроші, ордени і цукерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути