вівторок, 27 жовтня 2009 12:48

Гоша Куценко жалівся на кризу з годинником за $35 тисяч (ФОТО)
9

На вихідних у Києві відбулась важлива культурна подія. В столиці відкрився 39-ий міжнародний кінофестиваль "Молодість". Цього року через нестачу коштів фестиваль довелось перенести з традиційного місця проведення, Палацу Україна, до кінотеатру "Київ".

На відкриття кінофестивалю приїхала всесвітньо відома кінодіва Катрін Деньов, яка отримала з рук почесного президента фестивалю Віктора Ющенка "Скіфського оленя" за значний внесок в розвиток світового кіномистецтва.

Крім кінозірки цього вечора відзнаки удостоївся також художній керівник фестивалю Андрій Халпахчі, який отримав орден "За заслуги".

Ведучою першого дня кінофестивалю стала голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко.

Одразу після закінчення офіційної частини гості "Молодості" відправились на перегляд фільму Яна Кунена "Коко Шанель та Ігор Стравінський. Таємна історія", який відкрив фестиваль.

Того ж дня в рамках програми "Східний експрес" Гоша Куценко представив картину "Книга майстрів", в якій зіграв Кощія безсмертного. Перший фільм студії "Дісней" був знятий за мотивами російських казок.

На презентацію картини російського режисера Вадима Соколовського актор особисто приїхав до Києва, де після презентації картини дав прес-конференцію. На зустріч із журналістами Куценко запізнився.

До журналістів актор вийшов у образі мачо: темні сонцезахисні окуляри форми "крапля" на носі, неголене підборіддя, прості джинси та темний джемпер. Під час всієї конференції Куценко майже не посміхався і не показав на обличчі майже жодної емоції.

Окрім модних окулярів з аксесуарів на акторові був лише стильний швейцарський годинник марки IWC. Модель хронографу, яка датується 2006 роком, має корпус із білого золота 18К та сапфірове, опукле скло з антиблоковим покриття з обох боків, яке покращує зчитування показників циферблату. Скло також має захист від зміщення при перепаді тиску.

Внутрішній корпус годинника зроблений з м"якої сталі для захисту від магнітних полів. Аксесуар прикрашений шкіряним ремінцем з крокодилячої шкіри. Ціна на таку прикрасу коливається від 30 до 35 тисяч доларів.

А між тим, під час інтерв"ю газеті "Сегодня" актор відзначив, що у розпал кризи хотів залишити кар"єру кіноактора і податися у співаки, оскільки довгий термін сидів без роботи.

"Рік тому у мене така думка майнула. Ось і подумалося: добре, проживу і так - у мене є музика, театр, - пояснив свої наміри актор. - Нормально. Я тоді славно відпочив. Але без кіно я все ж таки не можу. Більш того, кіно - це мій наркотик. Без нього у мене ломка починається. Але зараз у мене графік більш ніж повний - є чим зайнятися".

Після прес-конференції, пізніше ввечері, Куценко ще встиг дати концерт в одному зі столичних нічних клубів.

Відзначимо, що за час фестивалю "Молодість" глядачі побачать близько ста картин. Традиційно конкурсну програму складають студентські, професійні короткометражні та повнометражні роботи режисерів-дебютантів.

Від молодих українських режисерів на конкурсі представлено по одному повнометражному, короткометражному і студентському фільму.

Головна нагорода - статуетка "Скіфський олень" і 10 тисяч доларів.

Відзначимо, що на закритті фестивалю глава наглядової ради МБФ "Україна 3000" Катерина Ющенко вручить приз "За розвиток українського кіномистецтва". Окремо буде вручений приз "За кращу роботу українського режисера".

Нагадаємо, основні заходи кінофестивалю пройдуть в кінотеатрі "Київ". Фестивальними майданчиками стануть також кінотеатри "Жовтень", "Батерфляй deLuxe", "Мегаплекс" в РТЦ "Блокбастер".

"Молодість" триватиме до 1 листопада. Закриватиме 30-ий кінофестиваль німецький фільм Флоріана Галенбергера "Джон Рабе".

Gazeta.ua

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua, прес-служба президента

Зараз ви читаєте новину «Гоша Куценко жалівся на кризу з годинником за $35 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути