Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити 24 і 25 серпня

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити 24 і 25 серпня
24 і 25 серпня - невдалий період для торгівлі та переговорів. Фото: kp.ua

У вихідні 24-25 серпня зустрічі не носитимуть романтичного характеру. У стосунках пануватиме холодний розрахунок. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У повітрі витатиме відчуття тривоги й напруження. Будьте готові змінювати свої плани, - говорить астролог. - Намагайтеся дотримуватися даного слова. Багато проблем принесуть безвідповідальні люди. Невдалий період для торгівлі та переговорів. Не варто укладати угоди та підписувати важливі документи".

Овен

Порадуйте малечу подарунками. Великих речей купувати не слід. Вас не задовольнятиме прагматичність партнерів. Виникне бажання знайти собі цікавішого співбесідника. Не робіть цього.

Тілець

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вам ледве вистачатиме грошей на здійснення необхідних покупок. Прийміть запрошення на творчий вечір. На вас чекає зустріч з цікавими людьми. Присвятіть ці вихідні мистецтву.

Близнюки

Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки з боку родичів. Вам не вдасться причарувати обранців. Вони будуть стриманими й холодними.

Рак

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Не зволікайте з проведенням поточного ремонту.

Лев

Не намагайтеся задовольнити усі забаганки партнерів. Думайте про завтрашній день. Великих прибутків найближчим часом не передбачається.

Діва

Тиждень був не надто прибутковим. Доведеться зменшити витрати у вихідні. Званий вечір для друзів не вписуватиметься у ваш бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Україною пануватиме Азорський антициклон: яку погоду він принесе

Терези

Зателефонуйте батькам. Займіться справами, які раніше відкладали. Відпочити разом з милими не вдасться. Вони не матимуть вільного часу.

Скорпіон

Купуйте книжки. Поповніть свою домашню бібліотеку новинками. Заробленого за тиждень вистачить не лише на підтримання щоденних витрат. Але варто знати міру. Гроші спливатимуть швидко.

Стрілець

Забаганки близьких людей обійдуться вам у чималу копійку. Не варто жертвувати власними інтересами на користь коханих. Обов'язково придбайте щось і для себе. Зустрічайте ранок з усмішкою.

Козеріг

Потреби у грошах постійно зростають. Задовольнити їх уповні поки що не вдасться. Тож не витрачайте вихідні на роботу. Відновіть сили перед новим тижнем.

Водолій

Організуйте святкове застілля для всієї родини. Це буде найкращий спосіб поспілкуватися та відпочити у колі близьких людей.

Риби

Не дозволяйте себе ошукати на ринку. Ставтеся критично до реклами з уст продавців. З коханими легше буде домовитися у неділю. Тож суботу проведіть кожен на власний розсуд.

У суботу Сонце переходить до знаку Діви і минає королівську зірку Регул. Астролог назвала знаки, яких потішить цей тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чого не можна робити 24 і 25 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути