неділя, 18 серпня 2019 20:00

Астролог розповіла, кого порадує результатами наступний тиждень

Астролог розповіла, кого порадує результатами наступний тиждень
До перешкод наступного тижня ставтеся по-філософськи. Фото: politeka.net

Тиждень з 19 по 25 серпня вартий захоплення. Успіх чекає на тих, хто трудився, не покладаючи рук. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У суботу Сонце переходить до знаку Діви і минає королівську зірку Регул, - говорить астролог. – Цей час добре підійде для людей, які хочуть розвиватися інтелектуально, розширювати світогляд, мандрувати. Результатом справ залишитеся задоволені. До перешкод ставтеся по-філософськи. Погано вестиметься пустопорожніх мрійників, як подумки створюють нереальний світ".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться приймати непрості рішення. Відкладіть покупку нерухомості. Зважайте на кожен свій крок у веденні бізнесу. Залишайтеся толерантними. Не тягніть на себе ковдру. Дайте можливість коханим розвиватися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Бракуватиме часу на обмірковування. Доведеться діяти тут і зараз. Умійте мудро перебудувати свої плани, аби підлаштуватися до обставин, у яких знаходитеся. Більш прибутковою буде робота в команді.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Як розпочнете понеділок, так і проведете цей тиждень. Вас підтримають родичі та колеги. Це додаватиме наснаги. Не опускайте руки. Скористайтеся можливістю і переробіть справи на місяць вперед.

Рак (22 червня – 22 липня)

Навколо буде багато охочих допомогти. Час перевірити дружбу на міцність, а найближче оточення – на здатність підтримати один одного. Залишайтеся на роботі допізна. Гроші йтимуть до ваших кишень.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це тиждень піднесення. Ваші здібності помічатимуть. Сміливо заявляйте про себе. Доля буде прихильною до вас. Продемонструвати роботодавцям свої організаторські уміння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не вдасться пересидіти у тіні. Вами захоплюватимуться, щоб ви не сказали чи зробили. Публікуйте свої книги, презентуйте вишивку та полотна, співайте. Розумно розпоряджайтеся своїми коштами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За ящик манго заплатила 1 євро – українка розповіла про життя у Голландії

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Залежатимете від людей, у чиїх руках влада. Буде чимало охочих поставити палки в колеса і применшити ваші здобутки. Відстоюйте свої інтереси. Випадкові зустрічі відіграють важливу роль.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це тиждень результатів. Отримаєте винагороду за справи, які вели протягом літа. На серйозний підйом чекайте у фінансовій сфері. Хвилюватиметеся за усіх членів родини. Не сваріться з коханими. Довіряйте їм.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вчасно зорієнтуйся, що для вас важливіше. Доведеться обирати між роботою та особистим життям. Зірки стануть вам на поміч. Розмір заробітків збільшується..

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Здаватиметься, що все йде наперекір вашим бажанням. Проблеми сипатимуться на голову. Самотужки важко буде досягти поставленої мети. Рухайтеся малими кроками. Не прагніть швидкого результату.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відкладіть на деякий час власні справи і допоможіть тим, хто потребує вашої підтримки. Навчайте нових колег, діліться досвідом та уміннями. Великі покупки відкладіть до вихідних.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Одиниці зуміють скористатися можливостями, які пропонує життя. Викинете багато сили і часу на справи, що не варті вашої уваги. Не накопичуйте гроші. Дбайте про їхнє розумне використання. Щаститиме на цікаві зустрічі.

Синоптики розповіли, коли в Україну повернеться тепло.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, кого порадує результатами наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути