Ексклюзиви
субота, 07 листопада 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: чиї заробітки суттєво зростуть

Гороскоп на вихідні: чиї заробітки суттєво зростуть
Важливі справи заплануйте на ранок суботи. Фото: pixabay.com

7-8 листопада знайомі захочуть влаштувати ваше особисте життя. Ввічливо відмовтеся від нав'язаного знайомства. Нічого доброго з цього не вийде. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Продумайте зарання свої вихідні, - говорить астролог. – Важливі справи заплануйте на ранок суботи. Проживіть ці дні не поспішаючи. Імпровізований відпочинок навряд чи вдасться. Одна ідея приходитиме на зміну іншій. Так і промине день до вечора. Збиратися великим гуртом теж не варто. Багато часу піде на очікування непунктуальних друзів. Суттєво зростуть заробітки у Скорпіонів, Стрільців і Левів. Не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх коханців. Ця пригода ранить ваше серце".

Овен

У ці дні ви легко можете потрапити до фінансової пастки. Оминайте азартні ігри. Не позичайте людям гроші. Згодом ви втратите добрі стосунки через цей борг.

Телець

Доведеться стримувати свої бажання. Відпочити краще вдома. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із родичів мимохіть може спричинити збитки.

Близнюки

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Обіцяні кошти надійдуть не в повному обсязі. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

Рак

Комерційна діяльність не буде успішною. Помітно вплинути на існуючий стан справ буде проблематично. Не користуйтеся кредитними картками.

Лев

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Діва

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати пікнік легше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Листопад звільнить від накопиченого за рік негативу: прогноз астролога

Терези

Кишеня залишатиметься напівпорожньою. Вирушати в далеку дорогу не треба. Коштів на поїздку не вистачить.

Скорпіон

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Стрілець

У суботу з'явиться шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

Козеріг

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Водолій

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Збитки принесуть помилкові розрахунки. Не смітіть грошима. Можна буде добре провести час і без переплати за розваги.

Риби

Скористатися заробленим на власний розсуд не вдасться. Прогнозуються непередбачені витрати. Майте у запасі певну суму.

Астролог зробила вражаючий прогноз на тиждень з 2 по 8 листопада і розповіла, коли все зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чиї заробітки суттєво зростуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути