субота, 31 жовтня 2020 22:05

Листопад звільнить від накопиченого за рік негативу: прогноз астролога

Автор: Facebook
  У листопаді обнулиться вся важка набридла енергія цього року - каже Рената Раєвська
У листопаді обнулиться вся важка набридла енергія цього року - каже Рената Раєвська

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій, зокрема Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності і розгорнуться в прямий рух - прогнозує астролог Рената Раєвська. Вона дала прогноз на місяць для кожного знака зодіаку.

"3. листопада Меркурій розгортається в прямий рух. 14 листопада Марс розгортається в прямий рух.

15 листопада очікується Новий Місяць, а це значить, що обнулиться вся важка набридла енергія цього року.

30 листопада дуже важливе Місячне затемнення", - розповіла астролог.

Початок листопада, а саме, приблизно з 1-6, обставини повернуть Овнів до подій січня: згадуйте і думайте що і як може знову програтися. Середина місяця дарує рішення важливого питання, яке стояло в жовтні, а те, що залишиться без уваги протягом вищезгаданого часу, дасть знати про себе в кінці.

Тільцям розслабитися не доведеться. Листопад цього року дуже важливий для вас, а особливо остання декада. Вам потрібно буде внести свою благодійну лепту в сім'ю або в роботу, не чекаючи нічого взамін. Також, в сфері праці можливий розрив або конфлікт на роботі.

Весь місяць для Близнюків буде залежати від їх розсудливості. Якщо ви правильно приховаєте свої секрети, а чужі розкривати не будете, то вас чекає спокійний місяць. Будьте уважні до всього, що вам говорять", - каже Рената Раєвська.

Ракам вона радить пірнути вглиб себе:

"Те, що хотіли давно для себе зробити або купити, але відкладали - робіть зараз. Вибирайте все тільки індивідуальне. Наприклад, якщо зустріч, то особиста і тет-а-тет, лікування індивідуальне, підхід точковий і т.д.

Весь місяць буде дуже легкий і добрий до Левів. Бажання збуваються, гормональний фон відновиться, а хандра сірої осені пройде наче й не було зовсім. Але вам буде важко домовлятися з людьми, дар переконання поки в вас засне. Особисте життя стане не таким як завжди, вам потрібно буде підлаштується під зміни.

Дівам не на часі сидіти - діємо! Краще ви зараз це обдумаєте, ніж життя, приблизно з 14-19 листопада вас хвилею викине в проблеми, які потрібно буде вирішити всі і відразу. Листопад для вас - активний місяць.

Терези: в листопаді все що вам було чуже і все те, що ви дізнаєтесь у новинах або з інтернету, може просто взяти і прийти у ваше життя. Від вас вимагається швидке рішення, швидкі дії".

 

Скорпіонам астролог прогнозує доленосне знайомство.

"Мова не тільки про кохання, але і про щось інше. Якщо ви листопадовий Скорпіончик, то від цієї зустрічі буде багато залежати в майбутньому.

Стрілець може отримати хороший прибуток: закривши угоду, отримавши гроші (понад звичного доходу), продавши те, що не виходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому чекати грошей у листопаді-грудні: прогноз астролога

У багатьох з Козерогів закрита картина майбутнього: нічого не зрозуміло і просвіт здається не швидким. Не поспішайте засмучуватися, листопад і грудень важливі і вирішальні для вас місяці.

У листопаді, як раз до розвороту Марса, в середині місяця Водолії зможуть закінчити зачистку старих контактів, закрити всі, що почали в цьому році, і почати нові, великі проекти. Перед вами відкриваються перспективи, які триватимуть ще 5 років.

Якщо друзі Риб впливові - час влаштовуватися на роботу по знайомству! Там вас чекає багато цікавого і захопливого", - зазначила Рената Раєвська.

14 жовтня Меркурій у Скорпіоні розвернувся в ретроградний рух і пробуде таким до 3 листопада 2020. Рената Раєвська радить виявляти обережність:

"Основна мета цієї ретроградності - завершити цикл важливих подій. Згадуйте і робіть висновки, що так ви робили, а що ні. Це, звичайно, не особисто моє бажання, а Меркурія. Якщо не впораєтеся зараз - він наздожене вас у наступному році. Не порушуйте правил на дорогах, може бути багато непередбачуваних подій, про які можна серйозно побажати. Не економте час, не змагайтеся. Ми народилися, а значить, вже переможці".

Зараз ви читаєте новину «Листопад звільнить від накопиченого за рік негативу: прогноз астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути