Ексклюзиви
неділя, 01 листопада 2020 20:00

Гороскоп на 2-8 листопада: коли все зміниться на краще

Гороскоп на 2-8 листопада: коли все зміниться на краще
Будьте уважні під час роботи з електроприладами. Не бажано купувати телефони та кухонну техніку. Фото: pixabay.com

Тиждень з 2 по 8 листопада принесе несподівані зміни на кращі. Не варто кидати роботу, відмовлятися від співпраці з давніми партнерами. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Як би не склалися справи, знайдіть у собі сили переступити через невдачі, - говорить астролог. – 4 листопада закінчується період ретроградного Меркурія. Стримуйте заздрощі і ревнощі. Ці руйнівні сили зіпсують гарні стосунки між коханими і залишать неприємні спогади надовго. Скоро свято буде і на вашій вулиці. У середу все зміниться на краще. Будьте уважні під час роботи з електроприладами. Не бажано купувати телефони та кухонну техніку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зміни в особистому житті спонукають замислитися, що ви робили не так. Беріть на себе відповідальність за справи у колективі. Багато чужих промахів зумієте виправити, а свої заробітки – покращити.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Буде чимало ідей та бажань, але забракне чіткого плану, як жити далі. Дотримуйтеся обіцянок і вимог, які ставлять перед вами роботодавці. Зароблені гроші надходитимуть вчасно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розгубленість сковуватиме ваші дії. Наприкінці тижня зумієте надолужити те, що не вдавалося у понеділок. Все складеться на вашу користь. Не допускайте віддалення у стосунках з коханими і дітьми.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкладіть справи, які вас не стосуються. Досить тягнути на собі обов'язки колег. Займіться власною роботою і відчуєте, як багато вдасться. Вівторок і п'ятниця – найщасливіші дні цього тижня.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Підтримайте гарний настрій у родині. Вашої опіки потребують діти та кохані. Спостерігайте за змінами навколо. Це допоможе скорегувати плани і відмовитися від невигідних пропозицій. Побачення перенесіть на вихідні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це багатообіцяючий період. Матимете достатньо енергії, аби зробити справи, які не вдалися у жовтні. У середу відпадуть обмеження, які заважали рухатися вперед. Зарплата надійде в кінці тижня. Більше часу проводьте з коханими і дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Листопад звільнить від накопиченого за рік негативу: прогноз астролога

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Збільшується навантаження на гаманець, але ви впораєтеся з невдачами. Кохані підтримають ваші ініціативи і радітимуть успіху. Знайдете у собі сили, аби здолати кризу, яка тяглася кілька тижнів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Настає період серйозного планування. Не шкодуйте часу та паперу. Записуйте свої ідеї та наміри, приділіть увагу новим пропозиціям, викиньте зайві речі та попрощайтеся з недоброзичливцями. Прислухайтеся до своєї половинки. Уникайте виснажливих дієт.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У ваших руках зараз багато козирів. Справжніх фінансових злетів не очікується, але на все необхідне грошей вистачатиме. Уникайте сварок із колегами. Намагайтеся поставити остаточну крапку у стосунках з людьми, які не дають вам спокою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Клопоти у житті родичів відберуть вдосталь сил і часу. Але саме ви зараз можете вирішити їхні проблеми. Уникайте експериментів. Це невдалий час, аби змінювати місце роботи. Не переступайте через власні переконання. Поруч будуть люди, які цінують вас за тверду позицію.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Багато чого встигнете, але доведеться виборювати своє право на власні час і простір. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Краще справи підуть у грудні. Тому великі покупки перенесіть на зиму. Зараз не варто оновлювати меблі чи техніку в домі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Обставини складуться на вашу користь. Якщо щось не вдається, відступіть. Це втримає від великих помилок. Тиждень допоможе покращити матеріальне становище. Відпустіть контроль за дітьми та коханими. Не перетворюйтеся на домашнього тирана, якому всі повинні звітувати.

Астролог розповіла, які сюрпризи зірки готують на Гелловін.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2-8 листопада: коли все зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути