Ексклюзиви
субота, 19 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: астролог розповіла, чим потішить 19 і 20 жовтня

Гороскоп на вихідні: астролог розповіла, чим потішить 19 і 20 жовтня
Не сперечайтеся з людьми похилого віку. Неприємна розмова спровокує пригнічений настрій. Фото: astrozodiac.net

У вихідні 19 і 20 жовтня займіться творчістю. Фотографуйте, малюйте, танцюйте, пишіть поезії. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"По-справжньому відновити сили за вихідні вам допоможе мистецтво, - каже астролог. - Зробіть власними руками незвичну деталь для оновлення інтер'єру оселі. Віднайти емоційну рівновагу допоможе приємна музика. Не сперечайтеся з людьми похилого віку. Неприємна розмова спровокує пригнічений настрій. Зіпсованим може бути увесь відпочинок. Не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві пригоди і приємне спілкування з новими знайомими".

Овен

Відправлятися на заробітки не слід. Задовільної платні за це ви не одержите. Заплануйте похід по крамницях. У вас буде можливість придбати кілька корисних речей.

Тілець

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету.

Близнюки

Розпорядіться наявними коштами економно. Очікуються незаплановані витрати на потреби дітей. Ваші плани на вихідні не співпадатимуть з намірами партнерів. Наполягати на своєму не варто. Займіться кожен своїм справами.

Рак

Погоджуйтеся на підробіток у суботу. Вам добре за нього заплатять. Того ж дня на вас чекатимуть вдалі покупки. У неділю очікуються дрібні втрати. Пильнуйте. Не уникайте спілкування з батьками своїх коханих. Вони допоможуть не лише добрими порадами.

Лев

По можливості позбавтеся заборгованості. Відкладіть на потім операції по обміну валют. Пильнуйте під час здійснення розрахунків. У неділю вас порадує невелика знахідка.

Діва

Грошей буде достатньо. Обирайте відпочинок на власний смак. Придбаний у суботу одяг вам личитиме. Не варто купувати взуття у неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповіла, чим шокує тиждень з 14 по 20 жовтня

Терези

Стан фінансових справ залишатиметься без змін. Економити не доведеться. Можливі прибутки у вигляді подарунків. Не плануйте великої кількості ділових контактів на суботу й неділю. Родина сумувала без вашої уваги цілий тиждень. Побудьте з близькими у вихідні.

Скорпіон

Заплануйте на суботу переобладнання свого помешкання. Саме час зайнятися ремонтом сантехніки. Грошей і часу на це вистачатиме. Дозвольте дружині (чоловіку) добре відпочити після напруженого робочого тижня. Візьміть на себе усі хатні клопоти.

Стрілець

Здійсніть необхідні покупки у суботу зранку. Пізніше від витрат слід утриматися. Очікуваних у неділю доходів не буде. Відкладіть намічені справи. Кохані бажатимуть провести вільний час за межами дому. Підтримайте їхню ініціативу.

Козеріг

Не займайтеся вирішенням фінансових проблем. Ви залишатиметеся у невигідній позиції. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони будуть втраченими.

Водолій

Після здійснення необхідних покупок залишиться обмаль кишенькових грошей. Проте дефіцит готівки у разі потреби можна компенсувати бартером.

Риби

Переоснащення електрообладнання в домі чи ремонтні роботи зробіть у суботу. По можливості – своїми руками. Запрошені робочі обійдуться дорого. Ще й працюватимуть абияк.

У листопаді українці переживуть три магнітні бурі. Експерти назвали дати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: астролог розповіла, чим потішить 19 і 20 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути