Ексклюзиви
неділя, 13 жовтня 2019 20:00

Астролог розповіла, чим шокує тиждень з 14 по 20 жовтня

Астролог розповіла, чим шокує тиждень з 14 по 20 жовтня
Повню матимемо у ніч з неділі на понеділок. Внутрішня напруга зростає. Фото: astrozodiac.net

Це тиждень стресів і перепалок. Важко буде як слід зібратися з думками. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Мало що вдасться довести до кінця. Часу буде обмаль, - говорить астролог. - Ніхто не захоче іти на компроміси. Впертість і наполегливість призведуть до біганини. Результату чекати марно. Повню матимемо у ніч з неділі на понеділок. Внутрішня напруга зростає. Почастішають істерики і скандали. Вередливими будуть жінки. Їхня поведінка шокує. Важко підуть справи у людей творчих. Дизайнерські рішення розчарують. Смаки замовника і виконавця не співпадатимуть. Не завдавайте шкоди своєму іміджу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

У друзі набиватимуться люди, які згодом всіляко намагатимуться завадити. Не варто запрошувати гостей. Вони принесуть сварки у ваш дім. Не сперечайтеся з підлеглими та керівниками. Суперечки розгорятимуться, а робота стоятиме.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Використаєте усі здібності, аби довести свою правоту. Не варто будь-що відстоювати власну думку. Тим паче, якщо розумієте, що вона неправильна.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Годі з'ясовувати стосунки з батьками і коханими. Попереду – застій у справах. У кризовий період доведеться часто звертатися до рідних за порадою і підтримкою. Не вносьте завдаток за нерухомість. Переглядатимуться умови продажу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Форсмажорний і травмонебезпечний тиждень. Не поспішайте. Добре дивіться по сторонах, коли переходите дорогу. У вівторок і середу просіть вибачення і миріться з рідними. Легко буде вийти з будь-якого конфлікту.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Добрий результат дасть усе, що зробите власноруч. Важко буде втриматися на належному фінансовому рівні. Уникайте зайвих витрат. Боріться за кожну копійку. Вчасно пред'являйте претензії, якщо вам не доплатили.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Відмовтеся від спокуси заробити якомога більше. Ревнощі та недовіра зіпсує стосунки. Атмосфера в домі напружена. Поговоріть з коханими відверто. Не залучайте до цих розмов батьків чи друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото українки, яку називають найсексуальнішою легкоатлеткою світу

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень незручних рішень. Не поспішайте і допустите менше помилок. Вдасться зробити кілька вдалих покупок. Стежте, аби продавець правильно оформив гарантійні талони. Усе частіше траплятиметься бракована техніка.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не намагайтеся комусь насолити, бо нашкодите собі. Нагадають про себе колишні борги. Вчасно ліквідовуйте неполадки сантехніки. Хвилювання викликатимуть стосунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно намагатися швидко досягти результату. Ним навряд чи залишитеся задоволені. Не вирішуйте фінансових проблем у п'ятницю. Це час збитків і непорозумінь. Є шанс укріпити здоров'я на рік уперед.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сполохаєте оточуючих своєю неуважністю. Не ігноруйте потреб коханих і дітей. Досить погроз і повчань. Мова ультиматумів тільки віддалить вас один від одного. Фінансові можливості обмежені.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдало долатимете перешкоди. Це час солідних фінансових надходжень. Стережіться конфліктів з партнерами. Вони всіляко намагатимуться вам догодити. Гординя підведе.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не поспішайте робити висновки і приймати рішення. Вони виявляться помилковими. Самі собі ускладните життя. Гроші надходитимуть, але їх швидко доведеться віддати за товари, які давно хотіли придбати.

Вихідні 12 і 13 жовтня варто провести з родиною. Астролог повідомила, які знаки розбагатіють.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чим шокує тиждень з 14 по 20 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути