неділя, 29 вересня 2019 20:00

Гороскоп на тиждень: кому пощастить у справах амурних

Гороскоп на тиждень: кому пощастить у справах амурних
Листування з незнайомцями підніматиме настрій. Побачення плануйте на вихідні. Фото: clutch.ua

Тиждень з 30 вересня по 6 жовтня буде багатим на приємні несподіванки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Навіть випадкові перехожі виручать тоді, коли найменше на це сподівалися, - говорить астролог. - Добре вестиметься винахідникам. Вони створюватимуть дивовижні речі і викликатиму захоплення. Листування з незнайомцями підніматиме настрій. Побачення плануйте на вихідні. Будете приємно вражені. Зустрінете свою половинку. Найбільше у справах амурних щаститиме Овнам, Близнюкам, Дівам і Рибам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це час змін. Руйнуватиметься усе, що запланували раніше. Втратите відчуття надійності. Почуватиметеся розгубленими. Не лякайтеся змін. До них легко буде адаптуватися. Гроші надходитимуть вчасно. Вихідні сприяють пошуку пари. Зблизитеся з людиною, про яку давно мріяли.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Часто відволікатиметеся і не доводитимете справи до ладу. У такий спосіб навряд чи вдасться піднятися кар'єрними сходами. Тиждень сприяє переходу на нове місце роботи. Шлюб брати не варто. Кохання буде надто швидкоплинним.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це цікавий період, що надихає і розв'язує руки. Зможете щось радикально змінити на краще. Легко і вправно підлаштуєтеся до обставин. У п'ятницю відчуєте себе переможцем.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це тиждень шансу. Скористайтеся ним сповна. Нехай рідні не ображаються, що зараз більше часу присвятите роботі. На вихідні у вашому домі з'являться непрохані гості. Вони позбавлять спокою і викличуть занепокоєння.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не накопичуйте борги. Позичати гроші – зась. Понесете матеріальні втрати. Спілкування з однолітками стане непродуктивним. Зверніться за порадою до старших родичів. Не намагайтеся все вирішити самотужки. Покращать самопочуття водні процедури. Завітайте до басейну.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від середи справи підуть угору. Використовуйте усі можливості реалізувати свої плани. Демонструйте таланти, заявляйте про себе. Це час несподіваних злетів. Щаститеме на надійних партнерів. Не викликайте ревнощі у коханих. Телефонуйте їм частіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: чого не можна робити під час молодика

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На перший погляд вигідні фінансові операції принесуть збитки. Підведе прагнення бути оригінальним і незалежним. Хотітиметься простоти та відвертості. Кохані не оцінять ваших старань. Це не привід припиняти стосунки з ними. Зняти напругу допоможе вечірня пробіжка.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не ризикуйте і не розраховуйте на фарт. Удача не на вашому боці. Робіть лише те, що вважаєте надійним. Нові люди з'являться у вашому оточенні. Тиждень принесе добрий заробіток. Збільшуйте заощадження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Те, що раніше здавалося нездійсненим, легко буде втілити у життя. Відступлять страхи і невпевненість. Красномовство допоможе досягти бажаного. Вас помічатимуть. Раптом навколо стане багато охочих співпрацювати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Надмірна скупість коштуватиме дорого. Не залишайте речі без нагляду. Вчасно зробіть ремонт, аби уникнути побутових аварій. Хочете зробити щось приємне для коханих, не вимагайте щось взамін. Відмовтеся від квасолі і бобу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Отримаєте зелене світло. Зустрічатимуться важливі люди. Відчинятимуться двері у потрібні кабінети. Скористайтеся цією удачею сповна. Справи підуть швидше. Гроші ідуть до ваших кишень. Залицяння будуть недоречними. Враховуте бажання і настрої коханих. Не наполягайте на своєму.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не засмучуйтеся, якщо запізнитеся кудись. Доля застереже великих неприємностей і підштовхне у правильному напрямку. Ставтеся по-філософськи до таких пригод. Відчуєте неймовірний потяг до людини, з якою багато років живете під одним дахом.

Синоптики розповіли, коли чекати бабиного літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: кому пощастить у справах амурних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути