субота, 28 вересня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити під час молодика

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити під час молодика
Не варто купувати дорогі подарунки, брати кредити, оформляти спадок. Фото: astrozodiac.net

28 вересня будемо мати молодик. Час подумати над планами на наступний місяць. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Затівати якісь поїздки, походи, зустрічі не варто, - говорить астролог. - Траплятиметься одна накладка за іншою. Врешті замість приємних вражень ви матимете відчуття втоми й даремно витраченого часу. Продуктивно мислити буде важко. Тож займатися інтелектуальною працею не слід. Дозвольте собі розслабитися у ці вихідні. Поваляйтеся у ліжку з цікавою книжкою. Сходіть на концерт чи виставу. Не варто купувати дорогі подарунки, брати кредити, оформляти спадок чи починати судову тяганину".

Овен

Витрачайте гроші перш за все на вирішення хатніх проблем. Стримуйте свою іронію. Ряд недоречних зауважень може зіпсувати ваше побачення. Не йдіть на зустріч без доброго настрою.

Тілець

Приємних несподіванок не очікується. Поповнення бюджету відбудеться лише за рахунок основного джерела заробітку. Більшість коштів поглинатиме родина. Бережіть горло від застуди. Менше розмовляйте на вулиці.

Близнюки

Займатися вирішенням фінансових питань не час. Відкладіть ці турботи до понеділка. Основні покупки зробіть у неділю після обіду. Усе найважливіше скажіть коханим у суботу зранку. Неділя буде досить напруженою.

Рак

Не відмовляйтеся від участі у корпоративній вечірці чи в акції. На вас чекають виграші. Зробіть приємні подарунки рідним. Добрий час для інтиму. Влаштуйте для коханих свято пристрасті. Ці бурхливі вихідні оживлять ваші стосунки.

Лев

Вихідні проведіть в економному режимі. Не залишайте коханих на самоті. Особливо якщо ви разом прийшли у гості чи на вечірку. Вони відчують себе покинутими.

Діва

У вашому розпорядженні невеликі суми. Та їх вистачатиме на покриття необхідних витрат. Одноманітність втомлюватиме близьких. Влаштуйте їм незабутній відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морози скасовуються: синоптики потішили прогнозом погоди

Терези

Яскравих подій ці вихідні не принесуть. Потурбуйтеся про підтримання теплої атмосфери у домі. Більше уваги приділіть дітям. Необхідні покупки робіть після заходу сонця. Вдень зведіть витрати до мінімуму.

Скорпіон

Фінансових проблем не буде. У неділю можна сподіватися на матеріальну підтримку з боку родичів. Забажаєте змінити обстановку. Завітайте у гості.

Стрілець

Не відвертайтеся від чужих проблем. Запропонуйте друзям свою допомогу. Познайомте коханих зі своїм оточенням. Слідкуйте за роботою серця. Непокоїтиме задишка.

Козеріг

Ви почуватиметеся невпевнено без достатньої суми у гаманці. Незабаром ситуація зміниться на краще. А поки що відпочиньте вдома.

Водолій

Оминайте казино та ігрові салони. Гроші й без того швидко танутимуть у кишені. Не залишайте без нагляду працюючі електроприлади. Намагайтеся висловлювати свої почуття у словах і вчинках. Партнери жадатимуть кохання. Не обмежуйтеся жартами і дарунками.

Риби

Для вільного планування відпочинку грошей замало. Можуть нагадати про себе старі борги. Знайдіть спосіб розрахуватися з ними.

У жовтні середня місячна температура в Україні буде на рівні від 7° до 12° тепла. Синоптики розповіли, коли чекати заморозків.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чого не можна робити під час молодика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути