середа, 09 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 9 лютого: назвали 4 знаки, які до кінця зими стануть багатшими

Гороскоп на 9 лютого: назвали 4 знаки, які до кінця зими стануть багатшими
Працюйте наплегливо, і результат не забариться. Фото: pixabay.com

9 лютого розраховувати на матеріальну підтримку від оточення не варто. Ви залишитеся сам на сам зі своїми фінансовими проблемами. Не кидайте грошей на вітер. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це період загострення серцево-судинних та психологічних хвороб, - говорить астрологиня. – Не доводьте себе до виснаження. Перевантаження відіб'ється на вашому здоров'ї. Невдалий день для ділових переговорів та пошуку конструктивних рішень. Розмову не вдасться провести спокійно. Вона перетвориться на демонстрацію сили й можливостей співбесідників. Загостряться конфлікти між батьками й підлітками. Не дозволяйте собі категоричних висловлювань. Авторитарні методи виховання ускладнять ситуацію. Вас втомлюватиме навколишня метушня. І пропозиції коханих здаватимуться недоречними. Після роботи відпочиньте з улюбленою книгою у руках, подивіться хороше кіно. Тельці, Скорпіони, Терези і Риби стануть багатшими до кінця зими. Не час сидіти на місці. Працюйте наплегливо, і результат не забариться".

Овен

Не давайте фінансових розписок. Не беріть позичок. Фінансова ситуація різко погіршується. Намагайтеся не ускладнювати її.

Телець

Не давайте своїх координат новим знайомим. Згодом вам принесе забагато клопоту це спілкування.

Близнюки

Кохані порушуватимуть свої обіцянки. Це засмучуватиме вас. Проте варто утриматися від з'ясування причин такої поведінки.

Рак

Гроші надходитимуть вчасно. Не варто у цей день звертатися до представників виконавчої влади. Судові справи розпочинати не слід. Вони обійдуться невиправдано дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Лев

До дефіциту коштів призведе недалекоглядна фінансова політика. Не час висувати нові ініціативи. Не поспішайте задовольняти свої забаганки.

Діва

Не розраховуйте на інтуїцію. Вона може підвести у цей день. Добре прораховуйте свої фінансові кроки. Не вкладайте власні кошти у чужий бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2022 рік: коли стане більше грошей

Терези

Частіше радьтеся з дружиною (чоловіком). Не нав'язуйте своєї точки зору. Так ви зможете прийняти правильне рішення. А заодно й поселите злагоду в домі.

Скорпіон

Вдалий час для початку фінансового злету. Доходи ростимуть відповідно до вашої працездатності. Оформлення майнових доручень бажано відкласти.

Стрілець

Між вами й партнерами може непомітно вирости стіна відчуження. Докладіть зі свого боку зусиль для нормалізації стосунків. Не кидайте їх напризволяще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пообіцяв смартфони вакцинованим українцям

Козеріг

Дефіциту коштів не буде. Стабільний прибуток дозволить вільно планувати витрати. Вкладайте кошти в організацію відпочинку для родини.

Водолій

Кохані готові знов носити вас на руках. Не сидіть в очікуванні приємних сюрпризів. Порадуйте себе обновкою. Виглядайте якнайкраще.

Риби

Займіться улюбленими справами. Не сидіть вдома в очікуванні милих. Вони вирішуватимуть власні проблеми.

Астрологиня зробила неочікуваний прогноз на 7-13 лютого і назвала найщасливіший день тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 лютого: назвали 4 знаки, які до кінця зими стануть багатшими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути