вівторок, 21 грудня 2021 08:45

Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість
Гривня знову просяде у період з липня по листопад, але міжнародні дотації допоможуть врегулювати курс. Фото: pixabay.com

У 2022 році українці активно змінюватимуть професію, шукатимуть альтернативні джерела заробітку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Будемо спостерігати шалений відтік кадрів, - говорить астрологиня. - Продовжуємо втрачати лікарів і вчителів, які масово виїжджають до Польщі та Німеччини. Люди панічно боятимуться безгрошів'я, тому подаватимуться на заробітки з сім'ями".

Юпітер знаходиться у сильній позиції — у знаку Риб. Ця планета стосується фінансових питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати 1000 грн за вакцинацію

"Грошей буде вдосталь. Не зуміє заробити тільки ледачий. Але ціни на деякі товари зростуть у кілька разів. Вартість продуктів здивує і шокує. Тричі цього року Юпітер буде проходити нуль знаку Овна: 12 травня, 28 жовтня і 21 грудня. У ці дати є можливість або радикально піднятися вгору, або опуститися вниз. Головне стерегтися помилок", - говорить Максимова.

Оживе ринок нерухомості. Українці почнуть купувати квартири. У лютому, травні і восени спостерігатимемо скачки цін на житло.

"Протягом року серйозні зміни відбудуться на ринку землі, - розповідає астрологиня. – Люди продаватимуть паї і подаватимуться на заробітки. Багато українців прийме рішення про зміну громадянства. Влада почне розглядати можливість подвійного громадянства. Влітку сколихне валютний ринок. Гривня знову просяде у період з липня по листопад, але міжнародні дотації допоможуть врегулювати курс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст

За словами Максимової, енергетична криза дасть про себе знати. Через проблеми з запасами газу вкотре підскочать ціни на комунальні послуги, з серйозними затримками розпочнеться наступний опалювальний сезон.

"Від придбання та продажу нерухомості, виїзду на заробітки та еміграції варто відмовитися на період від 14 січня до 5 лютого, від 11 травня до 3 червня, від 10 вересня до 2 жовтня, від 29 грудня до 18 січня 2023 року", - каже Максимова.

Астрологиня приголомшила політичним прогнозом на 2023 рік.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути