неділя, 19 грудня 2021 20:00

Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст

Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст
У вихідні добре відпочиньте та сплануйте наступний рік. Фото: pixabay.com

Тиждень з 20 по 26 грудня – найплідніший цього місяця. Віщі сни підкажуть, куди рухатися далі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бачитимете людей наскрізь, тому оминатимете брехунів, - каже астрологиня. – Здорова конкуренція підштовхуватиме до перемог. Грошей побільшає в четвер. Не варто фарбувати волосся та нарощувати вії. Нашкодите зовнішності. На новорічному корпоративі не зловживайте спиртним. Продемонструєте себе не з кращого боку. У вихідні добре відпочиньте та сплануйте наступний рік. Зірки віщують багатство Ракам, Левам і Скорпіонам. Кар'єрний ріст чекає на Козерогів і Стрільців".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Біганини буде багато, а результат - нульовий. Бракує досвіду, щоб рвонути вперед. Не пропонуйте руку й серце, якщо не готові до сімейного життя. Не ігноруйте біль у попереку. Відвідайте невропатолога.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Колеги змусять працювати за двох, бо йтимуть у відпустки. Якщо у справах застій, подумайте, чого не вистачає. Варто записатися на курси підвищувати кваліфікацію. Відчуєте жагу до знань.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Пильнуйте за майном. Не варто довіряти комусь ключі від авто чи квартири, бо завдадуть шкоди. Вашими здібностями захоплюватиметься керівництво. Не соромтеся просити про підвищення заробітків.

Рак (22 червня - 22 липня)

На вас чекатиме натхнення й удача. Щаститиме, багато чого зробите до ранку середи. Далі справи йтимуть важче, але працелюбам це не завадить. Кар'єрне зростання не забариться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українців чекають снігопади та похолодання

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заробітки зростають. Надійдуть вигідні пропозиції на роботі. Вдасться дешевше придбати нерухомість, до якої давно приглядаєтеся. Кохані й діти надихають. Потіште їх подарунками.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

На все вистачатиме сил і натхнення. Беріться за справи вранці в понеділок і затримуйтеся в офісі допізна. Цей тиждень дасть шанс заявити про себе й забезпечить успіх на наступний рік. Весілля краще відкласти до 2022-го. Прийміть запрошення на заручини чи хрестини. Гормони вживайте під наглядом лікаря.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Пошуки додаткових джерел заробітку не дадуть результату. Виграє той, хто економитиме. Замість пишного застілля в ресторані зустріньте Новий рік у сімейному колі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви динамічні та цілеспрямовані. Намагатиметеся всюди встигнути, але навряд чи залишитеся задоволені. Важко буде втриматися на плаву. Порадійте за успіхи коханих, підбадьорюйте дітей.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тиждень вимагає розуму, енергійності й оптимізму. Виграє той, хто не боїться перешкод і готовий рухатися вперед. Продумайте, чого хочете, й наполегливо крокуйте до мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: на кого чекає великий успіх

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Прибережіть емоції на кінець року, бо зараз нашкодять. Купіть новорічні костюми для всієї сім'ї. 31 грудня влаштуйте родинний карнавал. Лягайте спати до опівночі - забудете про втому і головний біль.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розпочаті в цей час проєкти будуть збиткові. Не варто змінювати роботу. Краще приступіть до вивчення іноземної мови. Це дозволить покращити матеріальне становище.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Марно намагаєтеся стати першим. Той, хто гнатиметься за перемогою, багато чого втратить. Через невдачі сваритиметеся з коханими. Побачення наосліп розчарує.

Астрологиня порадила, як зустрічати Новий 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути