середа, 08 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 8 квітня: кому середа принесе багатство й успіх

Гороскоп на 8 квітня: кому середа принесе багатство й успіх
Не варто сподіватися на початок нових стосунків. Випадкове романтичне знайомство не триватиме довго. Фото: pixabay.com

8 квітня Місяць буде уповні. Тіло потребуватиме активного руху. Вимушена ізоляція знесилюватиме і дратуватиме людей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Стримуйте бажання різко висловитися на адресу оточуючих, - говорить астролог. - Вони теж не мовчатимуть. Важко буде зосередитися на роботі. Частіше зустрічатимуться помилки у розрахунках. Виникатимуть проблеми на дорогах через уповільнену реакцію водіїв. Не варто сподіватися на початок нових стосунків. Випадкове романтичне знайомство не триватиме довго. Середа принесе багатство та успіх Ракам, Левам, Дівам і Козерогам".

Овен

Надійде невелика сума грошей. Основні прибутки слід чекати пізніше. Частина заощаджених коштів піде на потреби родини. Ваша популярність зростає. Сміливіше ведіть діалог з цікавою вам людиною.

Телець

Нагадають про себе давні заборгованості. Розмір прибутку буде дещо нижчим за очікуваний. Не беріться за сумнівні фінансові проекти.

Близнюки

Шлях до серця коханих знайти буде важко. Вони не матимуть відповідного настрою. Не ображайтеся. Поводьтеся шляхетно.

Рак

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором, щоб не переплачувати.

Лев

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку. Оточуючим важко буде догодити вам. Побудьте на самоті.

Діва

Не варто шкодувати коштів на доброчинні справи. Гроші повернуться до вас сторицею. Не продовжуйте спілкування з неприємною вам людиною. Зумійте перервати ці стосунки. Інакше поруч не з'явиться мила серцю половинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбагатшу людину України

Терези

Сума необхідних витрат значно перевищує ваші можливості. Не пліткуйте та не прислухайтеся до пліток. Так можна втратити спокій і нажити недоброзичливців.

Скорпіон

Вир пригод і подій очікує на вас цього дня. Інтимна сторона життя відійде на другий план. Не втрачайте контролю над собою.

Стрілець

Рівень заробітку поступово знижується. Виникатиме проблема з отриманням грошей на руки. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

Козеріг

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Вам залишиться лише потурбуватися про їхній розумний розподіл. Маєте шанс знайти цінну знахідку.

Водолій

Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Не бажано на цьому економити. Далекоглядна фінансова політика принесе добрий прибуток.

Риби

Проблем не стане менше. Зберігається фінансовий дефіцит. Зачекайте з купівлею-продажем нерухомості. Провокувати відверті розмови не слід. Партнери усіляко відхилятимуться від них.

Протягом тижня з 6 по 12 квітня вдаватиметься усе, за що б не бралися. Визначтеся зі своїми бажаннями. Працюйте наполегливо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 квітня: кому середа принесе багатство й успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути