Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 7 серпня: яке фінансове майбутнє чекає на кожен знак зодіака

Гороскоп на 7 серпня: яке фінансове майбутнє чекає на кожен знак зодіака
Близнюки і Діви не відчуватимуть скрути. Можна сміливо планувати великі покупки. Фото: pixabay.com

7 серпня намагайтеся не робити коханим зауважень. Вони сприйматимуть їх як особисту образу. Будьте щедрими на компліменти. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Естети й гурмани можуть з насолодою поринути у світ улюблених занять, - говорить астролог. – День сприяє розкриттю творчих здібностей. Загострюється слух і нюх. Одержуйте насолоду від спілкування зі світом прекрасного. Час купувати парфуми, прикраси і предмети інтер'єру. Жінки цього дня виглядатимуть особливо чарівними. Чоловіки відчуватимуть цю привабливість і закохуватимуться. Гроші йтимуть до рук Левів і Водоліїв. Трохи зачекати на заробітки доведеться Овнам, Тельцям і Ракам. Близнюки і Діви не відчуватимуть скрути. Можна сміливо планувати великі покупки. Терезам і Рибам краще заощадити частину заробленого".

Овен

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Бережіть свої речі від пошкодження у публічних місцях.

Телець

Спрямовані на підвищення рівня доходів заходи не виправдають себе. Зусилля виявляться марними. Це день низької продуктивності праці. Зробіть ревізію своїх активів.

Близнюки

Оминайте авантюрні фінансові пропозиції. Спостерігайте за зміною економічної ситуації. Не ризикуйте власними грошима.

Рак

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Лев

Спостерігатиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Діва

Зробіть бажані покупки у ранковий час. Вечірні переговори з фінансових питань краще відмінити. Стережіться шахрайства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знати, щоб не зганьбитися: як правильно їсти відомі страви

Терези

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними витратами. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних документів, коли купуєте щось.

Скорпіон

Заробітки знижуються. Вони ледь покриватимуть витрати. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій не буде.

Стрілець

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Козеріг

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Водолій

Очікується надходження прибутків. Проте вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з витратами. Можливі затримки під час проведення банківських операцій.

Риби

День втрачених можливостей. Не хвилюйтеся. Незабаром ситуація кардинально зміниться. А поки що не допускайте переплати за надані послуги.

Протягом тижня з 3 по 9 серпня зачекайте із кардинальними змінами в особистому житті. Астролог порадила, як зробити серпень найщасливішим місяцем у році.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 серпня: яке фінансове майбутнє чекає на кожен знак зодіака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути