Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2020 20:00

Гороскоп на 3-9 серпня: що зробити у перший тиждень, щоб щастило увесь місяць

Гороскоп на 3-9 серпня: що зробити у перший тиждень, щоб щастило увесь місяць
На вихідних відвідайте перукарню. Гарний час для сміливих дизайнерських рішень. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 3 по 9 серпня зачекайте із кардинальними змінами в особистому житті. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У понеділок о 18.00 Місяць буде вповні, - говорить астролог. – У схильних до підвищеного тиску погіршиться самопочуття. Не варто починати новий курс ін'єкції. У середу справи налагодяться. Це сприятливий період для вирішення складних завдань. На вихідних відвідайте перукарню. Зачіски вдаватимуться і вдало доповнюватимуть ваш образ. Гарний час для сміливих дизайнерських рішень. Купуйте нові одяг та взуття. Хочете, аби щастило весь місяць, сплануйте справи, які треба завершити до осені. Той, хто не побоїться взяти на себе багато обов'язків, в кінці літа відчує присмак перемоги. Прокидайтеся раніше і працюйте з повною віддачею. Результат вас здивує".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Життя перевірятиме на чесність. Часто доведеться робити вибір: досягти успіху швидко будь-якими методами чи залишитися порядним. Кохані випробовуватимуть ваше терпіння. Не повторюйте старі помилки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Життя буде щедрим на шанси, але дорога до успіху виявиться тернистою. Не шукайте, кому б поплакатися. Ви – достойний боєць. Зараз усе в ваших руках. Не дозволяйте себе ошукати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будете знаходитися під надійним захистом. З'явиться відчуття, що смуга невдач – позаду. На початку тижня очікується ряд фінансових проблем. Зараз ви не здатні контролювати ситуацію вдома. Частіше телефонуйте дітям та коханим, цікавтеся їхнім життям.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кожен день вселятиме все більше оптимізму і впевненості. Сформуйте чіткий графік справ і багато чого досягнете. Не перевтомлюйтеся, бо це штовхатиме до помилок. Дозвольте собі легкий флірт. Грайливий настрій допоможе зблизитися з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-2 серпня: чим здивують зірки у перші вихідні серпня

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви бадьорі і сповнені сил. Починайте працювати над тим, про що давно мріяли. Ігноруйте поради людей, які нав'язують зайві витрати. Вкладати кошти у чужий бізнес зараз ризиковано.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Захочеться досягти усього й одразу, але можливостей для цього забракне. Доведеться коритися чужій волі і дотримуватися обіцянок, які дали раніше. В особисте життя втручатимуться родичі. Це напружуватиме.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Усі проблеми розв'яжуться у дивний спосіб. Життя вчитиме на невдачах. Це час випробувань. Дратуватиме несправедливість: комусь усе вдаватиметься легко, а вам – як завжди. Будьте далекоглядними, коли розплановуєте кошторис.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Постанете перед вибором: досягти чогось тривалим і чесним шляхом чи швидко і непорядно. Зовсім скоро спрацює закон бумеранга. Не робіть так, як не хочете, аби повелися з вами. Не наполягайте на відвертій розмові з коханими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Із легкістю порушуватимете правила і переходитимете межу дозволеного. Не тягніть за собою знайомих і друзів. Там, де вдасться проскочити вам, їм доведеться зазнати невдачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепліше, ніж зазвичай: якими будуть осінь і зима в Україні

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Якісних змін у сфері фінансів не очікується. Середа принесе вдосталь можливостей, але скористатися ними зможуть хоробрі і працьовиті. Вдало цей тиждень проживуть ті, хто отримує вдосталь підтримки від сім'ї.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не час розслаблятися. Слідкуйте за змінами. Не гайте часу на балачки. Ретельно рахуйте гроші і подбайте про заощадження. Посильте догляд за зубами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вашими ідеями захочуть скористатися інші. Думайте перш ніж розповідаєте щось комусь. На вас чекає значний фінансовий успіх, але доведеться зробити вибір між покращенням матеріально становища і власною совістю. Дбайте про своє чесне імя.

2 серпня українці відзначають День пророка Іллі - дохристиянське народне свято.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3-9 серпня: що зробити у перший тиждень, щоб щастило увесь місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути