четвер, 07 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 7 листопада: кому зірки обіцяють кар'єрний ріст

Гороскоп на 7 листопада: кому зірки обіцяють кар'єрний ріст
Знайомство пройде невдало. Не слід призначати перше побачення. Фото: astrozodiac.net

7 листопада людям важко буде втримати язик за зубами. Швидко розповсюджуватимуться плітки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не варто сліпо захоплюватися новими творчими проектами, - каже астролог. - Народжені у цей день ідеї потребуватимуть перевірки на життєздатність. Відкладіть початок навчальних занять з наукових дисциплін. Знайомство пройде невдало. Не слід призначати перше побачення. Турбуватимуть тривожні сни. Виспатися не вдасться. Прийміть увечері розслаблюючу ванну. Овнам і Близнюкам зірки обіцяють кар'єрний ріст. Їхні заробітки зростуть".

Овен

Утримуватиметься середній рівень достатку. Ви легко зможете задовольнити деякі зі своїх бажань. Не купляйте одягу. Вчасно приходьте на роботу, не ігноруйте своїх обов'язків.

Тілець

Є висока вірогідність помилок у розрахунках. Уважно слідкуйте за рухом грошей.

Близнюки

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте кошти в оновлення професійного обладнання. Не купляйте комп'ютерів.

Рак

В цей день справи йтимуть погано. Сподівання на покращення фінансової ситуації не виправдаються. Очікувані гроші не надійдуть. Ще й загубиться якась цінна дрібничка.

Лев

Через ряд прикрих непорозумінь ви не одержите обіцяних грошей. Не переймайтеся. Затримка з виплатами є тимчасовою незручністю.

Діва

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою оточуючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4-10 листопада: що заборонено робити цього тижня

Терези

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії.

Скорпіон

Будьте послідовними. Не зраджуйте своїй економічній політиці. Будь-які нововведення не найкращим чином вплинуть на ваш бюджет.

Стрілець

Грошові перекази затримуватимуться. Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу. Трохи зачекайте.

Козеріг

Прибутковим цей день не буде. Збільшується навантаження на ваш гаманець. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Перевіряйте здачу на ринку.

Водолій

Зекономити не вдасться. Майте при собі запас грошей. Збільшаться витрати на потреби дітей. Не шкодуйте на це коштів.

Риби

Прибутки носитимуть ситуативний характер. Великі покупки можна зробити за рахунок наявних заощаджень. Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки.

Синоптик повідомила, коли чекати похолодання.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 листопада: кому зірки обіцяють кар'єрний ріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути