неділя, 03 листопада 2019 20:00

Гороскоп на 4-10 листопада: що заборонено робити цього тижня

Гороскоп на 4-10 листопада: що заборонено робити цього тижня
Відмовтеся від далеких подорожей. Губитимуться паспорти та валізи. Фото: stb.ua

Тиждень з 4 по 10 листопада принесе чимало змін у фінансовій сфері. Люди робитимуть усе, аби заробити більше. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Буде допущено чимало помилок, губитимуть цінні документи, розриватимуть домовленості, які велися роками, - говорить астролог. - Понервуватися доведеться бухгалтерам. Розрахунки перероблятимуть по кілька разів, бо даватимуть збій комп'ютери".

Астролог розповіла, що заборонено робити, аби не накликати на себе біду.

"Не повертайтеся до стосунків, які розірвали, - каже Максимова. - Відмовтеся від далеких подорожей. Губитимуться паспорти та валізи, затримуватимуть рейси. Не варто починати судові процеси".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Потраплятимете у різні халепи, але кожну з них використаєте на свою користь. У кінці тижня пощастить. Оминете проблему, яка нависала над вами останній місяць. Хочете лишитися переможцем, менше довіряйте людям і покладайтеся на власні сили.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Будете непередбачувані. Цим і причаруєте представників протилежної статі. Розширюйте коло свого спілкування. Легко буде знайти спонсорів та покровителів. Утримайтеся від кредитів, оминайте ломбарди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Триває період особистісної кризи. Якщо планували розкрити свої таланти, пошукати нової роботи чи визначитися зі своїм місцем у житті, то відкладіть ці наміри до грудня. Теперішні зміни ні до чого доброго не призведуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Заробітки поки не зростуть, але стабільність вас потішить. Відкладіть придбання телефонів і ремонт кухонної техніки. У вівторок легко розв'яжуться сімейні конфлікти. Стережіться застуди і грипу. Не час експериментувати з харчуванням.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відчуєте, що втратили контроль над ситуацією. Багато хто ставитиме палиці в колеса. Перечекайте. Скоро все зміниться на краще. Досить годувати коханих обіцянками. Не підтримуйте стосунки тільки заради того, щоб уникнути самотності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це кризовий тиждень. Все те, що стараєтеся виконати якнайкраще, вилізе боком. Не лякайтеся випробувань. Вони загартують і підготують до ще більших звершень. Зараз краще планувати майбутнє, а не поспішати втілювати все у життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: чиї заробітки зростуть

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей вистачатиме, але не буде коли їх витрачати на себе. Разом з ріднею сходіть на виставу чи концерт. Візьміть на себе роль організатора. Батьки та кохані будуть задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час накопичувати досвіду. Грошей у кишені – вдосталь. Наведіть порядок в оселі. Речі, які давно не одягаєте, віддайте тим, хто потребує. В особистому житті настає період пригод, неочікуваних рішень та пропозицій. Кохані приємно здивують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Дратуватиме брак часу та неорганізованість партнерів. Не варто відправлятися на роботу за кордон. Відкладіть переговори з фінансових питань. Вони зайдуть у глухий кут. Частіше обіймайте своїх дітей та будьте поруч з людьми, яких любите.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся розгубленими. Втратите орієнтири, бо не бачитимете перспектив. Ні на кого буде покластися. Домовленості розпадатимуться, партнери покидатимуть проект без попередження. Навколо стане багато критиків. Чекати на підтримку марно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зрозумієте, що далеко не кожному зараз можна довіряти. Залишайтеся мудрими. Марно на когось ображатися. Подякуйте Богу, що попередив про наявність ненадійних людей в оточенні. Грошей у кишені стає більше. Не лінуйтеся. Чим більше працюєте, тим більше отримаєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зачекайте з прийняттям серйозних рішень. Вони навряд чи виявляться правильними. Та про помилку ви зрозумієте після вихідних. Не тринькайте гроші на тимчасові забаганки. Добре складатимуться стосунки з друзями. Заводити нових не поспішайте.

Синоптики потішили прогнозом на понеділок. На українців чекає аномальне тепло.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4-10 листопада: що заборонено робити цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути