четвер, 07 липня 2022 06:00

Гороскоп на 7 липня: чого ні за яких обставин не можна робити у цей день

Гороскоп на 7 липня: чого ні за яких обставин не можна робити у цей день
Подумайте про оновлення свого житла. Вдалий день для придбання меблів. Фото: pixabay.com

7 липня зосередьтеся на важливому. Менше говоріть, більше робіть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня буде багато біганини й балачок, - говорить астрологиня. - Проте користі від цього не відчуємо, бо пануватиме безлад. Зумійте організувати свої справи. Намагайтеся не ображати оточуючих. Стримайте свої критичні зауваження. Частіше говоріть компліменти людям. Не час затівати судові справи. Вони затягнуться надовго. Подумайте про оновлення свого житла. Вдалий день для придбання меблів. Ні за яких обставин цього дня не можна розривати стосунки, продавати власне майно, позичати гроші, сваритися з друзями та рідними, прибирати, прати та починати ремонт".

Овен

Частіше чергуйте розумову справу з фізичною. Тоді не так сильно відчуватиметься втома. На щоденні витрати грошей вистачить. Надлишку не буде.

Телець

Вам не бракуватиме уваги з боку оточення. Двері вашого дому не зачинятимуться. Це заважатиме роботі й хатнім справам. Доведеться коригувати плани. Потерпіть.

Близнюки

Спробуйте розділити роботу й особисте. Одне буде заважати іншому. Не несіть в дім робочих проблем. Будьте уважні до тих, кого любите. Не допускайте конфліктів.

Рак

Не нав'язуйте людям своєї точки зору. Особливо на роботі. Ваші ініціативи можуть бути недоречними. Умійте працювати в команді. Підтримайте доброю порадою знайомих підлітків.

Лев

Думати про зміну місця роботи не час. Відкладіть подібне рішення на два тижні. Відмовтеся від придбання комп'ютерів та мобільних. Більше часу проводьте вдома.

Діва

Вас не задовольнятиме рівень доходів. Подумайте над розширенням своєї діяльності. Не відмовляйтеся від підробітку. Більше часу приділіть водним процедурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Івана Купала в Україні: як і де виникло свято з тисячолітньою історією

Терези

Не варто дозволяти собі флірт на роботі. Стосунки можуть зайти далеко. Позбавитися їх буде непросто. Уважно читайте документ, перед тим як їх підпишете.

Скорпіон

Пильнуйте за гаманцем у людних місцях. Зростає небезпека крадіжки. Не поспішайте довіряти новим знайомим. Залишайтеся тверезими.

Стрілець

Настрій залежатиме від погоди, людей і обставин. Важко буде опанувати себе. Не беріться за важливі справи під гарячу руку. Більше часу приділіть водним процедурам.

Козеріг

Друзі намагатимуться влаштувати ваше життя. Оцініть їх добрі наміри. Але зі своїми справами намагайтеся впоратися самі. Слідкуйте за своєю фізичною формою.

Водолій

Займіться упорядкуванням свого життєвого й робочого простору. Повикидайте старі речі. Обновіть інтер'єр своєї оселі. Настрій покращиться.

Риби

Не очікуйте сприятливих обставин для початку чогось нового. Будьте більш активними. Вам личитиме роль лідера. Оточення із задоволенням піде за вами.

7 липня спека в Україні відступить не лише в західних, а й у північних та значній частині центральних областей.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 липня: чого ні за яких обставин не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути