Ексклюзиви
середа, 06 січня 2021 07:00

Гороскоп на 6 січня: на кого чекають високі заробітки та небачений успіх

Гороскоп на 6 січня: на кого чекають високі заробітки та небачений успіх
Не задовольняйтеся усними домовленостями з партнерами. Усі договори оформлюйте офіційно. Фото: pixabay.com

6 січня проженіть сум зі своєї хати. Не витрачайте час на з'ясування стосунків з оточуючими. Діліться з ними своїм піднесеним настроєм. До вас тягнутимуться люди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Емоційні поривання заважатимуть діяти зважено й продумано, - говорить астрологиня. – Інколи вчинки оточуючих здаватимуться нелогічними. Будьте готовими до непередбаченого розвитку подій. Не задовольняйтеся усними домовленостями з партнерами. Усі договори оформлюйте офіційно. Уникайте ділових контактів з надмірно честолюбними особами. Вам бажатиметься руху. Кохані зажадають спокою. Реалізуйте кожен своє бажання. Такий вибір задовольнить обох. Високі заробітки та небачений успіх чекають на Тельців, Раків, Дів і Козерогів".

Овен

Часом з'являтиметься можливість знайти додатковий підробіток. Не пропускайте такої нагоди. Гроші не триматимуться кишені.

Телець

Рівень доходів поступово зростає. Можуть надійти й додаткові виплати у вигляді преміальних. Зробіть подарунки близьким.

Близнюки

Грошей не вистачатиме на сплату необхідних рахунків. Шукайте вихід зі скрути спокійно. Поспішні рішення призведуть до нових збитків.

Рак

Економити не доведеться. Ваш гаманець стане значно важчим. Зробіть передишку. Відкладіть чергові зустрічі з фінансових питань.

Лев

Не варто обмірковувати нові комерційні проекти. Це день витрат. Заробити навряд чи вдасться. Дозвольте собі трохи порозкошувати.

Діва

Ви зможете зробити багато корисних покупок. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Частину грошей віддайте на благодійні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тішитимемося ранній весні – які будуть погода і врожаї

Терези

У вашому розпорядженні скромна сума. Доведеться відмовитися від частини своїх планів. Але розумних господарок такі дрібниці не пригнічуватимуть.

Скорпіон

Важко буде утримувати достойний рівень матеріального забезпечення. Торговельні операції проходитимуть невдало. Пильнуйте під час проведення грошових розрахунків.

Стрілець

Змін на краще не очікується. Стежте за оформленням фінансових паперів. Вчасно розрахуйтеся з податковою. Не користуйтеся кредитними картками.

Козеріг

Професійний успіх позначиться й на ваших доходах. Жалітися на нестачу коштів не доведеться. Вкладіть гроші в оновлення робочого обладнання.

Водолій

Потреба у грошах зростає. Збільшується дефіцит коштів. Та поки що шляхів до покращення фінансового становища ви не бачитимете. Знадобиться уміння економити.

Риби

Грошові надходження носитимуть випадковий характер. Основне джерело доходів прибутку у цей день не дасть. Для втілення великих проектів доведеться шукати спонсорів.

У січні на українців чекає маса випробувань. Астрологиня розповіла, як на гаманцях народу відіб'ється карантин.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 січня: на кого чекають високі заробітки та небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути