вівторок, 05 січня 2021 12:19

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень: як на наших гаманцях відіб'ється карантин

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень: як на наших гаманцях відіб'ється карантин
Присвятіть вільний час дітям. Вони потребуватимуть вашої мудрої розради. Фото: pixabay.com

У січні на українців чекає маса випробувань. Зросте безробіття. Багато хто подасться у пошуках кращої долі за кордон. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зі скрутної ситуації допоможе вийти незнайомець, - говорить астрологиня. – Придивіться до нього уважніше. Ця людина неабияк зацікавить. Обміняйтеся телефонами. Женіть від себе думки про повернення колишньої любові. 2-га спроба щастя не принесе. Носіть зручне взуття. Ваш настрій і працездатність залежатиме від того, як почуваються ваші ноги. Присвятіть вільний час дітям. Вони потребуватимуть вашої мудрої розради. Грошей буде обмаль. Економити доведеться усім. Не залазьте у кредити, бо борги доведеться віддавати довго".

Овен.

Ситуація ускладнюється. Легкого заробітку не передбачається. Не грайте в азартні ігри. Виграшу не буде. Купуйте товари для дому.

Телець.

Вчасно сплачуйте рахунки. Намагайтеся не накопичувати заборгованостей. Додаткових витрат потребуватиме ваш бізнес. Вкладайте гроші в рекламу.

Близнюки.

Не беріть участі у колективних фінансових проєктах. Частина ваших внесків пропаде. Зосередьте увагу на одному напрямку фінансової діяльності.

Рак.

На вас чекає фінансовий успіх. Буде можливість покращити своє матеріальне становище. Не женіться за легкою здобиччю. Співпрацюйте з перевіреними партнерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіх, гроші чи кохання: гороскоп важливих подій на тиждень

Лев.

Місяць значних матеріальних здобутків. Знайдуться додаткові засоби економії вашого бюджету. Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю.

Діва.

Гроші не переводитимуться у вашій кишені. Проте на проведення великих фінансових операцій їх не вистачатиме. Поповніть свої заощадження.

Терези.

Покладати великих сподівань на цей місяць не варто. Знижуватиметься продуктивність праці. Обіцятимуть грошей більше, ніж ви одержите на руки.

Скорпіон.

Відчуватиметься нестача коштів. Не дозволяйте себе ошукати. Перевіряйте розрахункові чеки. Відстоюйте свої майнові інтереси.

Стрілець.

Хороших фінансових пропозицій не буде. Зачекайте з будівництвом чи ремонтом. Роботи затягнуться й коштуватимуть дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4-10 січня: які дива траплятимуться у Різдвяну ніч

Козеріг.

За браком коштів вам не вдасться здійснити усі необхідні виплати. Заробленого вистачатиме лише на покриття поточних розходів. Економте.

Водолій.

Обмежувати себе у покупках не доведеться. Гроші надійдуть вчасно. Бажано не допустити хаотичних витрат, щоб не сидіти без копійки на вихідні.

Риби.

Суттєвих змін на краще не передбачається. Ваша економіка потребуватиме сторонньої підтримки. Не користуйтеся кредитними картками.

Синоптикиня розповіла, які сюрпризи готує зима.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень: як на наших гаманцях відіб'ється карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути