четвер, 06 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 6 серпня: як повернути у своє життя успіх та любов

Гороскоп на 6 серпня: як повернути у своє життя успіх та любов
Відмовтеся від побачення та гучних вечірок. Побудьте з родиною. Фото: pixabay.com

6 серпня досягати поставленої мети буде важко. Доведеться долати безліч перешкод. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Заважатимуть у просуванні справ бюрократичні перепони, - каже астролог. – Люди будуть важкими на підйом. Не бажано у цей четвер закладати нові споруди, реєструвати бізнес. Усе це виявиться недовговічним. Складно буде домовитися з дітьми. Вони діятимуть всупереч волі дорослих. Постійні суперечки втомлюватимуть і позбавлятимуть ініціативи. Хочете повернути у своє життя успіх та любов? Дозвольте собі усамітнитися. Відмовтеся від побачення та гучних вечірок. Побудьте з родиною. Увечері здивуєтеся, скільки нових ідей з'явиться у голові".

Овен

День дрібних фінансових неприємностей. Намагайтеся уникати штрафних санкцій. Не робіть боргів. Будьте готові до непередбачених витрат. Цінуйте стабільність у стосунках.

Телець

Ви матимете особливу силу причаровувати людей. Не дивуйтеся спалаху активності партнерів. Вони бажатимуть вашої прихильності.

Близнюки

Помилки під час оформлення фінансової документації принесуть збитки. Торговельні операції пройдуть невдало. Робіть лише необхідні покупки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 5 серпня: чиї заробітки підуть угору

Рак

Не соромтеся відверто говорити партнерам про своє ставлення до них. Прихована невдоволеність нашкодить стосункам.

Лев

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання важливих фінансових документів. Не відмовляйте рідним у матеріальній підтримці.

Діва

Завершився період застою в особистому житті. Не засиджуйтеся вдома. Призначайте зустрічі. Розширюйте коло спілкування.

Терези

Розпочатий ремонт затягнеться надовго. Спроби змінити стосунки з коханими на краще не матимуть успіху. Дозвольте подіям розвиватися природно.

Скорпіон

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Стрілець

Порозуміння з близькими людьми виникатиме легко. У відносинах з партнерами пануватиме згода. Проте особисте життя відбиратиме забагато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3-9 серпня: що зробити у перший тиждень, щоб щастило увесь місяць

Козеріг

На особисте часу не вистачатиме. Заплановане побачення доведеться перенести. Більше уваги потребуватимуть діти.

Водолій

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть після заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Риби

Триває період романтичного піднесення. Добрий час для початку інтимних стосунків. Насолоджуйтеся спілкуванням з коханими.

Через зміни клімату в Україні осінь і зима 2020 року будуть теплішими, ніж зазвичай. Метеорологічне літо триватиме на місяць довше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 серпня: як повернути у своє життя успіх та любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути