понеділок, 06 липня 2020 07:00

Гороскоп на 6 липня: чим порадує понеділок після сезону затемнень

Гороскоп на 6 липня: чим порадує понеділок після сезону затемнень
Виходитимуть з ладу комп'ютери та мобільні. Не час проводити серйозні переговори. Фото: pixabay.com

6 липня намагайтеся не кидатися з однієї крайності в іншу. Визначтеся зі своїми бажаннями. Зроблений у цей день вибір змінить ваше життя. Не поспішайте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Діжка бажань не має дна. У цьому можна буде переконатися в понеділок, - говорить астролог. - Всупереч здоровому глузду люди прагнутимуть задовольнити свої "хочу". Пізніше каратимуть себе за необачність. Сезон затемнень позаду. Багато проблем відступлять. Триває період підвищеного травматизму. Не втрачайте пильності на дорогах і під час занять спортом. Займатися ремонтом чи проведенням електромережі краще наприкінці тижня. Виходитимуть з ладу комп'ютери та мобільні. Не час проводити серйозні переговори".

Овен

Очікуються добрі заробітки. Та через власну необачність можете зазнати збитків. Техніка ламатиметься у ваших руках. В цілому збережеться позитивний фінансовий баланс.

Телець

Переговори з фінансових питань по можливості відкладіть. Вони проходитимуть важко. Це не ваш день. Не шкодуйте часу та грошей на доброчинність.

Близнюки

У вашій кишені з'явиться резервна копійка. Можна буде дозволити собі й позапланові розходи. Брати іпотечний кредит не слід.

Рак

У вашому розпорядженні обмежена кількість грошей. Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайві суми. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долар по 40, 50 гривень - який найгірший сценарій нас чекає при зміні керівництва Нацбанку

Лев

Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків. Не користуйтеся кредитними картками.

Діва

Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти. Шукайте підробітку.

Терези

Прибутковий день. Гроші надходитимуть вчасно. Проте надлишку коштів не буде. Зароблене одразу йтиме на погашення поточних рахунків.

Скорпіон

Гроші не затримуватимуться у ваших руках. Проте дефіциту фінансів не буде. Не слід вкладати кошти у нові проєкти. Вони будуть малоуспішними.

Стрілець

Не найкращий час для працевлаштування. Детально обговорити з шефом умови фінансування вашої праці не вдасться. Підвищення рівня життя найближчим часом не очікується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик дав прогноз погоди на липень

Козеріг

Яскравих подій у сфері фінансів годі чекати. Обіцяного підвищення доходу не буде. Утримуйте розумний баланс між прибутками й витратами.

Водолій

Стан фінансових справ наближається до кризової межі. Партнери порушуватимуть укладені домовленості. Доведеться витрачати резервні гроші.

Риби

Підтримувати достатній рівень доходів дедалі складніше. Більшість грошових операцій плануйте на вечірню годину. Купуйте товари для дому.

Протягом тижня з 6 по 12 липня загостряться проблеми, які назріли за пів року. Прислухайтеся до думки старших родичів. Астролог розповіла, кого життя заставить дивуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 липня: чим порадує понеділок після сезону затемнень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути