понеділок, 06 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 6 квітня: які зміни принесе понеділок

Гороскоп на 6 квітня: які зміни принесе понеділок
Не втрачайте далекоглядності. Думайте про наслідки своїх дій. Фото: pixabay.com

6 квітня не виправдовуйте власних недоречних вчинків. Умійте просити пробачення. Зникнуть підстави для сварки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День порожнього прожектерства. Не втрачайте час на продукування чи вислуховування нових ідей, - розповідає астролог. - Їм не дано здійснитися. Спрямуйте свою енергію на підтримання діючих проектів. Понеділок принесе зміни у життя мільйонів. Доведеться відмовитися від звичного режиму життя. Багатьом важко буде адаптуватися до нових умов. Підвищується рівень конфліктності серед оточуючих. Уникайте відкритого протистояння з опонентами. Важко буде втриматися від спокуси стрибнути у гречку. Не втрачайте далекоглядності. Думайте про наслідки своїх дій".

Овен

Не вистачатиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини заробітків. Зверніться по допомогу до досвідчених людей.

Телець

Стережіться злодіїв. Намагайтеся захистити свій гаманець від крадіжки. Майте деяку суму для покриття непередбачених витрат. Не час знайомити коханих з батьками. Приділіть увагу старшим членам родини.

Близнюки

Не час іти до шефа з розмовою про підвищення заробітку. Можете досягти протилежного. Порадуйте дітей обновками. Будьте чесними. Навіть мала неправда може зіпсувати стосунки з дорогими людьми.

Рак

Справи йтимуть добре. Ви матимете стабільні прибутки. Невдалим буде вечір. Покупки та домовленості не варто здійснювати після обіду. Знайдіть можливість зателефонувати коханим.

Лев

У цей день вам важко буде об'єктивно оцінити комерційні пропозиції. Відкладіть вирішення матеріальних питань. Не позичайте грошей. На рідкість романтичним обіцяє бути вечір.

Діва

Більш вдало пройдуть фінансові операції у першій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками поліції. В особистому житті очікуються зміни на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий приморозок і справжнє літо: синоптики розповіли про погоду на тиждень

Терези

Закінчився складний фінансовий період. Від цього дня докладайте зусиль для суттєвого покращення свого матеріального становища. Зірки активно сприятимуть вам.

Скорпіон

Виникатимуть непорозуміння з отриманням зароблених грошей. Будьте уважні біля банкоматів. Не переводьте великих сум. Слідкуйте за зміною курсу валют.

Стрілець

Бажання не співпадатимуть з вашими можливостями. Багато грошей у цей день не заробити. Не варто й прагнути цього.

Козеріг

Грошей у кишені замало для здійснення необхідних виплат. До того ж очікуються збитки через придбання неякісного товару. Пильнуйте.

Водолій

Вносити завдаток за квартиру чи авто не слід. Продавці можуть змінити ціну. Гроші пропадуть. Оформлення важливих фінансових документів бажано відкласти. Зірки сприятимуть серйозним намірам. Час подбати про створення затишного родинного гніздечка.

Риби

Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Жадібність до добра не доведе. Продавати й купувати нерухомість не час. На одружених чекає приємний вечір у колі родини.

Тиждень з 6 по 12 квітня – час можливостей і шансів. Годі сумніватися у своїх силах.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 квітня: які зміни принесе понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути