субота, 05 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 5-6 грудня: астролог дала фінансовий прогноз на перші вихідні зими

Гороскоп на 5-6 грудня: астролог дала фінансовий прогноз на перші вихідні зими
Ці дні подарують дорослим трохи дитинства. Фото: pixabay.com

5 і 6 грудня – період важливих змін в особистому житті. Нові знайомства матимуть романтичне продовження. Грошей у гаманці стає більше, але витрачати їх не поспішайте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Можна дати волю своїй фантазії і провести вихідні у незвичайний спосіб, - каже астролог. – Влаштуйте виїзд на природу. Посидьте біля вогнища з гітарою. Організуйте інтелектуальну гру чи маскарад. Побудьте у гурті приємних людей. Заспівайте уночі серенаду під вікном коханих. Ці дні подарують дорослим трохи дитинства. Сповніть знову свої серця давно забутими відчуттями".

Овен

Частину вихідних можна присвятити роботі. За наднормову працю добре заплатять. Позбавтеся заборгованостей. Вкладайте кошти у благоустрій житла.

Телець

Не призначайте ділової зустрічі на вихідні. Фінансові питання не зрушать з місця. Організуйте приємний відпочинок для усієї родини. Нестачу грошей компенсуйте фантазією.

Близнюки

Не втрачайте оптимістичного настрою через брак коштів. Друзі та родичі завжди будуть готові підтримати вас матеріально. Думати про заробітки будете в робочі дні.

Рак

На елітний відпочинок грошей бракуватиме. Організуйте для близьких маленьке родинне свято. Будьте щедрими на сюрпризи.

Лев

Нових грошових надходжень не передбачається. Розрахуйте наявні кошти на вихідні й перші дні наступного тижня.

Діва

Очікувані прибутки надійдуть у перші дні нового тижня. Доведеться скорегувати список витрат у вихідні. Не купуйте побутової техніки. Ціна не відповідатиме якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туман та морози до -14°С: яка буде погода на вихідних

Терези

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Але більшість з них може розійтися на розваги та вечірки. Зберігайте поміркованість. Не виходьте за рамки своїх можливостей.

Скорпіон

Невдалий день для здійснення торговельних операцій. Слідкуйте за динамікою курсу валют. Майте грошовий запас для здійснення непередбачених витрат.

Стрілець

Не відправляйтеся на заробітки. Доброго прибутку не буде. Подбайте про матеріальну підтримку старших членів родини. Подавайте нужденним.

Козеріг

Пильнуйте за своїми грошима. Можливі вагомі втрати через недбалість. Не беріть участі в азартних іграх. Виграшу не буде.

Водолій

Коштів не бракуватиме. Але вдалих покупок у ці дні зробити не вдасться. Не відправляйтеся на відпочинок у власному авто. Дорога коштуватиме дорого.

Риби

На вас чекає період дрібних матеріальних невдач. Не погоджуйтеся на участь в авантюрних фінансових проектах. Додаткових видатків потребуватиме родина.

Астролог потішила астрологічним прогнозом на грудень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5-6 грудня: астролог дала фінансовий прогноз на перші вихідні зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути