Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 20:40

Легкість і вирішення проблем: астрологічний прогноз на грудень

  Грудень допоможе вирішити багато проблем - каже астролог
Грудень допоможе вирішити багато проблем - каже астролог

Грудень найлегший і "найшвидкий" місяць цього високосного року - говорить астролог Рената Раєвська. Вона поділилася астрологічним прогнозом для всіх знаків зодіаку.

"У цьому місяці самокритичність Овна може зіграти злий жарт. Залиште внутрішню боротьбу, все краще, ніж здається. Не доводьте до соматики.

Перед тим, як почнеться зліт по кар'єрі та фінансів, Тельці, дайте волю життєвим обставинам. Ви занадто багато сил вже втратили на боротьбу, живіть!

У цьому місяці Близнюкам краще покладатися на себе. Не нехтуйте порадами, але не чекайте, що хтось прийде і допоможе. Якщо вам здається, що на вас тиск ззовні, то вам не здається.

Ракам потрібна робота і ще раз робота. Якщо у вас свій бізнес - радійте! Якщо немає - час набиратися сил і крокувати в своє плавання. Ви 100% зможете!", - каже астролог.

"Леви можуть піддатися пристрасті і стати занадто марнотратними. Трохи економії не завадить. Не робіть витрат на емоціях і не з'ясовуйте весь місяць відносини.

Діви дуже завантажені. Багато всього звалилося і потрібно розгрібати. Перестаньте думати, що на всю цю роботу вас прокляли. Може впасти імунітет, задумайтеся!

Терезам в грудні стане зрозумілою таємниця з вашого оточення. Хтось себе проявить, або розставить всі крапки, принаймні, ви станете сильнішими.

Скорпіони: стежте за своїм гаманцем. Поки ви щасливі від того, що життя налагоджується, може статися недобре. Для вас цей місяць емоційний і наповнений.

Стрільцям прийшов час рухатися вперед, ви засиділися! Цінуйте себе і свій час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закладати фундамент наступного року потрібно зараз - астролог

Козерогів буде кидати в крайнощі. Те хочу, а то не хочу. Чи не наробіть біди! В тому числі, це стосується не запланованих витрат.

Для Водоліїв світло в кінці тунелю вже видно! Зараз ви формуєте життя і установки, які диктують правила для всіх.

Риби хочуть змін. Багато хочеться, і мало є. Але, ви маєте рацію, тільки вперед ", - радить Рената Раєвська.

Астролог Рената Раєвська зробила прогноз, кому саме пощастить збагатитися в найближчі два місяці.

"21 жовтня Чорний Місяць (Ліліт) перейшов й знак Тільця. Вона не має фізичного тіла, тому кармічна, а значить, допомагає стати краще, показує нам наші помилки.

Що значить Ліліт в Тільці?

• Чим більше будемо економити, тим більше в результаті будемо витрачати.

• Якщо ви колись щось для когось пошкодували, тепер ваша черга потерпіти нестачу в чомусь.

• Ви ухиляєтеся від податків? У ці дев'ять місяців, поки Ліліт в Тільці, може статися всяке, а головне, несподіване відшкодування зі штрафами.

Ці правила діють не тільки на нас, простих громадян, а й на державний апарат - попереджає астролог.

"Якщо уряд буде економити на нас, нашій землі і намагатися максимально стягнути для підтримки мінімальних обіцянок додаткові виплати - настане відмирання особистих коштів всіх причетних. Риба гниє з голови - нічого дивного в цьому не бачу. І вмить утопія влади перетвориться в реалії. Незалежно від того, що відбувається в країні, потрібно робити все можливе по максимуму. Шлях вичікування полегшення становища в країні для радикальних дій - не виправдає надії", - каже астролог.

Зараз ви читаєте новину «Легкість і вирішення проблем: астрологічний прогноз на грудень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути