середа, 25 листопада 2020 08:45

Закладати фундамент наступного року потрібно зараз - астролог

Автор: Facebook
  Перед затемненням Місяця наведіть лад у бюджеті - радить Рената Раєвська
Перед затемненням Місяця наведіть лад у бюджеті - радить Рената Раєвська

На цьому тижні важливо напружувати мізки: комунікувати, домовлятися про серйозне в неформальній обстановці - каже астролог Рената Раєвська. Вона дала прогноз на 25-30 листопада.

"Кінець листопада 2020 року вкрай важливий період. У ці 5 днів багато в нашому житті змінюється, йде або тільки починає формуватися. А все тому, що 30 листопада ми очікуємо Місячне затемнення, яке відкриває коридор затемнень до 14 грудня.

Як я вже не раз говорила, найгірше в цьому складному високосному році позаду. Залишилося тільки закласти фундамент наступного року, а це робити потрібно вже зараз.

Починається важлива п'ятиденка зі зростаючого Місяця в Близнюках. Це загострення пристрастей, буря. Звичайно, це стосується не всіх, а тільки тих, хто вже застоявся довго в стосунках, які нікуди не спрямовані, або у відносинах, які давненько вимагають перехід на наступний етап. Якщо ви бачите, що все стоїть на місці, то беріть ініціативу в свої руки, щоб 2021 не був таким же, а то і ще не зрозумілішим щодо перспектив. Отже, 25-26 вже варто замислитися, чи говорити серйозно.

Затемнення в Близнюках 30 листопада спокійне, гармонійне і досить делікатне. Те, що ви будете робити цього дня, - позначиться на першій половині 2021 року

Три дня зростаючого Місяця в Тільці, а саме, п'ятниця, субота та неділя, повинні бути використані максимально. Меркурій найближчим часом буде підтримувати велику кількість планет, тому важливо напружувати мізки: комунікувати, домовлятися про серйозне в неформальній обстановці (якщо ви грамотні, то отримаєте свою). У поїздках ви зможете взяти більше, ніж просто сидячи вдома і прикладаючи телефон до вуха. Отже, з 27-29 думайте, як можна отримати своє приклавши максимум участі і зусиль. Ще перерахуйте свої гроші, наведіть порядок в бюджеті. І ще, невеликий секрет: якщо поняття сімейного бюджету вам не чуже, то або перерозподіліть його, або переформуйте. Нова енергія перед затемненням дуже корисна для збагачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

Затемнення в Близнюках 30 листопада спокійне, гармонійне і досить делікатне. Те, що ви будете робити цього дня, - позначиться на першій половині 2021 року. Цей день для того, щоб зробити все (або хоча б частину) того, що давно хотілося. Умовно кажучи, назвемо цей день - день боротьби з прокрастинацією. Не втрачайте часу і заведіть планер!", - радить Рената Раєвська.

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій, зокрема Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності і розгорнуться в прямий рух - прогнозує астролог Рената Раєвська.

Зараз ви читаєте новину «Закладати фундамент наступного року потрібно зараз - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути