неділя, 04 квітня 2021 20:00

Гороскоп на 5-11 квітня: чому цей тиждень такий особливий

Гороскоп на 5-11 квітня: чому цей тиждень такий особливий
Поки що не варто записуватися на курси іноземних мов. Знання даватимуться важко. Фото: pixabay.com

З 5 по 11 квітня доведеться швидко приймати рішення. Попереду будуть спритні й хитрі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Навколо буде багато брехні, - каже астрологиня. – Критично сприймайте будь-яку інформацію. Не варто звільнятися з роботи й кидати справи, якими займалися багато років. Не женіться за надприбутками. Для багатьох цей тижден стане особливим часом. Вдасться досягти результату, на який навіть не сподівалися. Працюйте на перспективу і успіх нагадає про себе. Поки що не варто записуватися на курси іноземних мов. Знання даватимуться важко. Дотримуйтеся посту. Організм потребує очищення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дім наповниться гостями. Багато часу піде на генеральне прибирання і приготування страв. Здивуєте рідню кулінарними вміннями. Спілкування з вами прагнутимуть одразу кілька партнерів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Утримайтеся змінювати роботу і переїздити жити до коханих. Урізноманітніть свої хобі. Вони можуть дати гарний заробіток. Легко схуднути і покращити поставу допоможе плавання.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Отримаєте щедру винагороду. Зосередьтеся на роботі, яку давно хотіли довести до кінця. Поїдьте з родиною на дачу, приберіть присадибну ділянку. Гарно зійде розсада.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тиждень спроб і помилок. Більшого досягне той, хто буде послідовний. Перед вихідними помітите невдачі конкуренти, що намагалися випередити вас. Щаститиме з покупками.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Повірите у власні сили й успішно завершите справи. Не ігноруйте порад досвідчених колег. Помилки дорого коштуватимуть. Вчасно сплачуйте кредит.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Події цього тижня нагадують шторм. Намагання змінити щось на краще закінчаться плачевно. Але й сидіти склавши руки не можна, бо втратити все. Доведеться робити непростий вибір. Пийте заспокійливі та раніше лягайте спати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бережіть очі: гороскоп на 4 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдалий тиждень для творчих людей. Діліться рецептами успіху. Добрий період для купівлі нерухомості і квитків на відпочинок. Ціни приємно здивують.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Проаналізуйте свої плани на весну. Задумайтеся, де допустилися помилок у березні і що допоможе вам заробляти більше у майбутньому. Набридне жити з батьками. Заплануєте переїзд.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зараз вам багато чого вдається. Матимете вплив на колег і родичів. Якщо не лінуватиметеся, то зумієте вибороти собі комфортне місце під сонцем. Надійде солідна сума з постійного місця роботи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Роботи буде вдосталь, але гаманець від цього не поважчає. Не ігноруйте прохання коханих. Нічого зараз не здатне збити вас із наміченого курсу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Багато чого вдаватиметься. Завадити може лише легковірність. Сподіватися на виграш марно. Це гарний період для придбання меблів і ремонту електроприладів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Важко буде все тримати під контролем. Можуть вийти з ладу авто чи система опалення в домі. Зумієте здолати напруження в родині, якщо кохані й діти менше часу проводитимуть у телефонах.

Астрологиня повідомила, що цікавого зірки готують на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5-11 квітня: чому цей тиждень такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути