неділя, 04 квітня 2021 07:01

Бережіть очі: гороскоп на 4 квітня

Бережіть очі: гороскоп на 4 квітня
Бережіть очі. Від перевтоми може знизитися гострота зору. Фото: pixabay.com

4 квітня не варто змінювати роботу та місце проживання. Відкладіть початок спортивних занять і дієти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди будуть ініціативними, але багато планів втілити у життя не вдасться, - говорить астрологиня. - Не вистачить часу, грошей і сили довести все до ладу. Кишеня залишається порожньою. Зачекайте з ремонтом. Він затягнеться. Будете незадоволені результатом. Погіршиться самопочуття у гіпертоніків і сердечників. Бережіть очі. Від перевтоми може знизитися гострота зору. Не варто проводити операції. Навіть під час побутових порізів можуть відкритися великі кровотечі. Небачений успіх зірки віщують Близнюкам, Дівам і Водоліям".

Овен

Не варто оновлювати гардероб. Зміна іміджу виявиться невдалою. Сімейні сварки спалахуватимуть без причини. Вони можуть зіпсувати настрій на цілий тиждень.

Телець

Заробити більше допоможуть ораторські здібності. Ризикуєте серйозно посварити з коханими. Не час висувати їм претензії і ставити вимоги.

Близнюки

Щаститиме там, де мало кому щастить. Зелене світло супроводжуватиме вас у бізнесі, навчанні та сімейних справах.

Рак

Може розпочатися службовий роман. Стосунки розвиватимуться швидко і виявляться багатообіцяючими, якщо ініціатива йтиме від обох партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки будуть найбільш плодючими

Лев

Умійте змовчати і пробачити. Можна назавжди розірвати стосунки з друзями. Подбайте про літніх родичів. Їм бракуватиме уваги і турботи.

Діва

Щоб досягти успіху, доведеться підлаштуватися під обставини і працювати в команді. Не час позичати гроші та робити фінансові внески у чужий бізнес. Погано йтиме торгівля.

Терези

Самотнім не час вирушати на побачення. Нові знайомі принесуть розчарування і клопоти. Свої таємниці довіряйте паперу. Ведіть щоденник, складайте вірші.

Скорпіон

Не вдалий час для оновлення побутової техніки, купівлі нерухомості і землі. Відкладіть придбання авто.

Стрілець

Станете заручниками своїх бажань. Кохані можуть продемонструвати не найкращі риси свого характеру. Не час планувати дату весілля і переїзд до партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зміна погоди позначиться на самопочутті

Козеріг

Побачення перенесіть на наступний тиждень. Тоді вдасться показати себе з кращого боку. Вами гордитимуться батьки. Не забувайте приділити увагу коханим.

Водолій

Не вдасться побути на самоті і зайнятися власними справами. Не пропустіть можливість заробити. Марною виявиться суперечка зі старшими родичами. Вони залишаться при своїй думці.

Риби

Не сидіть на місці. Фінансів буде обмаль, але це не має вас зупиняти. Досягти свого вдасться. Розраховуйте на фінансову допомогу батьків та партнерів.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Бережіть очі: гороскоп на 4 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути