пʼятниця, 05 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 5 серпня: хто відчує себе справжнім щасливчиком

Гороскоп на 5 серпня: хто відчує себе справжнім щасливчиком
Перевіряйте термін реалізації продуктів. Почастішають харчові отруєння. Фото: pixabay.com

5 серпня – час талановитих людей. Діліться одне з одним рецептами успіху. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди цього дня будуть емоційно вразливі, – говорить астрологиня. – Образи не забуватимуться. Будьте обережні, коли висловлюєте свою думку. Не переходьте на особисте, бо наживете ворогів. Непростий день для керівників. Залишайтеся вимогливими, та не забувайте піклуватися про колег. Пошкодуєте, якщо відновите давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде від колишніх коханих. Нічого доброго ця спроба не принесе. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Почастішають харчові отруєння. Справжніми щасливчиками себе відчують Близнюки, Діви та Леви".

Овен

Виникатимуть непорозуміння з молодшими родичами. Не ставайте в опозицію. Шукайте спільні теми. Залишайтеся тверезі.

Телець

Погіршується пам'ять. Забуватимуться прості речі. Ви можете розгубитися у великому потоці інформації. Частіше чергуйте розумову й фізичну роботу.

Близнюки

Триває вдалий період. Сплануйте щільний графік роботи. Не час відпочивати. Добре йтиме родинний бізнес. Непорозуміння в особистому житті псуватимуть настрій.

Рак

Ви будете надто чутливі. Настрій псуватиметься через будь-яку дрібницю. Не варто з'ясовувати стосунки. Займайтеся улюбленими справами.

Лев

Навколо вас вирують пристрасті. Не переймайтеся. Це не завадить вам залишатися сильними й успішними. Говоріть правду або мовчіть. Брехня шкодитиме справі.

Діва

Намагайтеся з користю проводити кожну годину. Зірки всіляко сприятимуть вашим справам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українським біженцям змінять умови в Німеччині – деталі

Терези

Фінансові проблеми тиснутимуть на вас. Пошуки додаткового заробітку не виправдають сподівань. Займайтеся справами, що не потребують великих витрат.

Скорпіон

Не дозволяйте знайомим втягнути себе в авантюру. У разі невдачі провину покладуть на вас. Ніщо не беріть на віру. Перевіряйте факти. Контролюйте витрати.

Стрілець

Прагніть успіху в професії. І досягнете його. У разі потреби змінюйте діяльність. Ігноруйте критичні зауваження оточення на свою адресу. Боріться.

Козеріг

Найбільшим вашим ворогом буде лінь. Через неї день може пройти сумно й беззмістовно. Чергуйте потрібне з бажаним. Побалуйте себе смачненьким для настрою.

Водолій

Не плануйте важливої зустрічі. Співрозмовники не приставатимуть на ваші пропозиції. Частіше провітрюйте приміщення. Задушлива атмосфера дратуватиме.

Риби

Сумніви позбавлятимуть вас рішучості. Не бійтеся помилитися. Бійтеся застою у справах. Вільний час присвятіть активним видам відпочинку. Більше рухайтеся.

В Україні у серпні середня місячна температура очікується близько +20...25°С, в Карпатах +17...19°С. Це на 1,5–2°С вище за норму.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 серпня: хто відчує себе справжнім щасливчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути