четвер, 05 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 5 листопада: чому цей день такий важливий для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 5 листопада: чому цей день такий важливий для всіх знаків зодіаку
Скористайтеся нагодою заробити достойну суму і заявити про себе. Це час наукових відкриттів і технічних винаходів. Фото: pixabay.com

5 листопада – найбільш вдалий день тижня. Вдаватимуться справи, які досі гальмувалися через безліч перешкод. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Добрі результати даватиме інтелектуальна праця, - говорить астролог. – Не дозволяйте сумнівам обмежувати політ вашої думки. Не лінуйтеся. Цей день важливий для всіх знаків зодіаку. Адже він годуватиме увесь місяць. Скористайтеся нагодою заробити достойну суму і заявити про себе. Це час наукових відкриттів і технічних винаходів. До вас звертатиметься багато людей. Не бійтеся власної популярності. Романтичні пригоди не цікавитимуть вас. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями".

Овен

Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Декому з них ви просто не зможете відмовити. Купуйте одяг і взуття.

Телець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Їх вистачатиме на прожиток. Планувати проведення великих фінансових операцій не час.

Близнюки

Вкладайте кошти в оновлення професійного обладнання. Ділову поїздку не відкладайте на потім. Вона сприятиме зростанню прибутків.

Рак

Це не ваш день. Грошові надходження будуть мізерними. Не робіть ставку на підробіток. Займіться наведенням ладу в документації. Вчасно сплачуйте рахунки.

Лев

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не йдіть шляхом зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.

Діва

Зробіть необхідні виплати до обідньої пори. Ввечері не витрачайте грошей. Відкладіть підписання майнових доручень. Втратите частину свого майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Листопад звільнить від накопиченого за рік негативу: прогноз астролога

Терези

Суперечки з представниками виконавчої влади коштуватимуть дорого. Уникайте штрафних санкцій. Не допускайте переплати за надані послуги. Не слід купляти засоби зв'язку.

Скорпіон

Зростають витрати на транспорт. Зменшується рівень доходів. Не шукайте додаткових заробітків. Вас не задовольнять пропозиції. Зачекайте.

Стрілець

Падає рівень працездатності. Відповідно зменшується заробіток. Не час відкривати нові крамниці чи підприємства. Вони будуть збитковими.

Козеріг

Ваші доходи залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

Водолій

Через ряд прикрих непорозумінь ви втратите можливість одержати додатковий прибуток. Не варто відкривати нові депозитні рахунки.

Риби

Досягти достатнього фінансового забезпечення поки що не вдасться. Проте намітяться шляхи виходу зі скрути. Зранку похід по крамницях краще відкласти.

Астролог зробила несподіваний прогноз на перший тиждень листопада. Що чекає на кожен знак зодіаку і як використати цей час з користю.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 листопада: чому цей день такий важливий для всіх знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути