Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 4 серпня: у кого стане більше грошей та можливостей

Гороскоп на 4 серпня: у кого стане більше грошей та можливостей
Нові можливості з'являться у Дів і Козерогів. Фото: pixabay.com

4 серпня стережіться шахрайства у магазині. Продавці підсовуватимуть зіпсований товар. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня особливо цінуватимуться розум і здоровий глузд, - говорить астрологиня. – Нахабство не допоможе досягти мети. Ретельно зроблені прорахунки виправдають себе. По обіді приділіть час плануванню свого майбутнього до кінця року. Вечір сприятиме всім, хто починає новий курс навчання. Читайте, листуйтеся, обмінюйтеся корисною інформацією. Більше грошей стане у гаманці Левів і Водоліїв. Нові можливості з'являться у Дів і Козерогів. Емоційні натури переживатимуть непростий день. Вечір принесе багато приводів для хвилювання. Перед сном прийміть заспокійливу ванну".

Овен

У вас прокинеться дух протиріччя. Навіть слушні поради досвідчених людей ви не братимете до уваги. В результаті матимете день програшів та розчарувань.

Телець

Майте додаткові плани на цей день. Підводитимуть люди і транспорт. Губитимуться папери. Доведеться двічі робити одні й ті ж самі справи. Запасайтеся терпінням.

Близнюки

Від цього дня починається тритижневий період цікавих пропозицій і вдалого збігу обставин. З'явиться можливість значно покращити якість життя. Дійте.

Рак

Завершуйте розпочаті раніше справи. День не годиться для початку чогось нового. Ввечері запасайтеся терпінням. Злі язики змусять нервувати.

Лев

Дії, спрямовані на підвищення доходів, призведуть до успіху. Покупки будуть вдалими. Особливо якщо це електроніка та засоби зв'язку. Робіть благодійні внески.

Діва

Цей день подарує вам сподівання на успіх. Найближчим часом справи йтимуть дуже добре. Не час відпочивати. Попрацюйте на себе. Ігноруйте критику на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека: синоптики дали прогноз на останній місяць літа

Терези

Керівництво буде надто прискіпливо ставитися до вашої роботи. Але й ви не поспішатимете з позитивними оцінками на адресу оточуючих. Усе справедливо.

Скорпіон

Значних досягнень годі очікувати цього дня. Часто траплятимуться затримки. Підводитимуть люди. Не робіть боргів. Фінансова ситуація нестабільна.

Стрілець

Уважно читайте інструкції. Ви можете самі собі зашкодити через необачність. Не варто прагнути відновити колишні стосунки. Зазнаєте розчарування.

Козеріг

Скористайтеся умінням знаходити прості рішення складних побутових проблем. Усе необхідне буде у вас під рукою. Помічників також не бракуватиме.

Водолій

Не варто втрачати можливості здобути нові знання. Вдалий день для початку навчання. З'явиться нагода здійснити колишню мрію. Дійте сміливо.

Риби

Умійте радіти успіхам своїх коханих. Не майте їх за конкурентів. Контролюйте рух грошей. Вони швидко зникатимуть з кишені. Не час для великих покупок.

4 серпня в Україні оголосили штормове попередження. Очікуються грози в низці областей.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 серпня: у кого стане більше грошей та можливостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути