Ексклюзиви
субота, 04 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 4 квітня: чим спантеличать перші вихідні цього місяця

Гороскоп на 4 квітня: чим спантеличать перші вихідні цього місяця
Не варто вибиратися на природу і запрошувати гостей до своєї оселі. Фото: pixabay.com

4 квітня не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх коханців. Ця пригода ранить ваше серце. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Перші вихідні цього місяця спантеличать змінами в особистому житті. Місяць зростає. Активізуються страхи та внутрішня тривожність, - говорить астролог. – Загострюються хронічні хвороби. Особливо уважними до стану свого здоров'я мають бути гіпертоніки. Рухайтеся обережно. Пильнуйте біля вогню та під час роботи з гострими предметами. Запобігайте травмуванню. Проживіть ці дні не поспішаючи. Не варто вибиратися на природу і запрошувати гостей до своєї оселі".

Овен

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Телець

Самотнім не варто шукати свою пару. Зав'язані у цей період стосунки – безперспективні. Хоч і можуть спричинити сплеск пристрасті.

Близнюки

Подолайте свою сором'язливість. Вкотре скажіть коханим, як сильно їх любите. Влаштуйте незвичний відпочинок на подвір'ї чи балконі. Вам з коханими потрібна кардинальна зміна обстановки.

Рак

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Лев

Ви будете відчувати любов і піклування з боку близьких людей. Даруйте їм у відповідь тепло свого серця. Кишеня залишається напівпорожньою. До наступних заробітків доведеться трохи зачекати.

Діва

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати. Більше часу приділіть своєму хобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні Благовіщення: готуємося до свята

Терези

У суботу з'явиться шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

Скорпіон

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб у суботу. Боржники захочуть повернути вам гроші.

Стрілець

Надто нав'язливі доброзичливці спробують зіпсувати вам вихідні. Уникайте тривалих душевних розмов. Відпочиньте у колі сім'ї.

Козеріг

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Куплені речі не задовольнять вас своєю якістю. Краще відкласти похід до магазину.

Водолій

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Проведіть їх з коханими і дітьми.

Риби

Дорогі вам люди будуть особливо ніжними та вразливими. Даруйте їм увагу та турботу. Будьте щедрими на слова любові.

Стало відомо, коли українці зможуть насолодитися рожевим Місяцем.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 квітня: чим спантеличать перші вихідні цього місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути