вівторок, 31 березня 2020 07:00

Гороскоп на 31 березня: які подарунки готує останній день місяця

Гороскоп на 31 березня: які подарунки готує останній день місяця
Одержана кореспонденція примусить вас хвилюватися. Не поспішайте з відповіддю. Фото: pixabay.com

31 березня не варто розпочинати будівництво та розсилати резюме. Знайти хорошу роботу не вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Співбесіда з питання працевлаштування не дасть бажаного результату, - говорить астролог. – Останній день місяця готує подарунки для працьовитих і наполегливих. Комусь прийде надбавка до зарплати чи неочікувана премія, хтось одержить звістку, на яку давно чекає. Вчасно ремонтуйте техніку у домі. Не провокуйте аварійних ситуацій. Перед початком роботи переконайтеся у цілісності деталей інструментів і механізмів. Одержана кореспонденція примусить вас хвилюватися. Не поспішайте з відповіддю. Переживання виявляться даремними. Партнери матимуть владу над вами. Прислухайтеся до їхньої думки, але не робіть того, що суперечить вашим бажанням".

Овен

Радники з фінансових питань не допоможуть вам уникнути скрутного становища. Зведіть до мінімуму грошові операції. Вдалих внесків зробити не вдасться.

Телець

Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть до кінця тижня.

Близнюки

Контролюйте свої бажання. Вони штовхатимуть вас на участь у фінансових авантюрах. Ризик не виправдається. Відкладіть придбання нових смартфонів та ноутбуків.

Рак

Не допускайте фінансової залежності від оточуючих. Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ.

Лев

Самотужки вирішити усі фінансові проблеми не вдасться. Заручіться матеріальною підтримкою друзів. Розділіть з партнером щоденні витрати.

Діва

Це день дрібних невдач. Придбані речі можуть мати приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик назвала найбільшу загрозу аномальної весни

Терези

Фінансового приходу не очікується. У вашому розпорядженні обмежена сума. Частина коштів піде на непередбачені витрати.

Скорпіон

Проведіть необхідні виплати й розрахунки зранку. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Стрілець

Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Пильнуйте за своїми речами у транспорті. Стережіться злодіїв.

Козеріг

Придбайте нові одяг і взуття. Купуйте речі для оновлення інтер'єру. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

Водолій

Рівень заробітку зростає, але відчуття фінансової стабільності не виникає. Не беріть з собою у магазин великої суми грошей. Не допускайте безконтрольних витрат.

Риби

Відчуватиметься дефіцит бюджету. Та спроби змінити становище на краще може призвести до розорення. Зачекайте. За тиждень усе владнається.

Тиждень з 30 березня по 5 квітня – складний і підступний. Люди виявлятимуть усі темні сторони своєї натури.
Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 березня: які подарунки готує останній день місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути