пʼятниця, 30 серпня 2019 07:00

Гороскоп на 30 серпня: як парад планет вплине на сни і самопочуття

Гороскоп на 30 серпня: як парад планет вплине на сни і самопочуття
Літніх людей непокоїтиме безсоння. Через тривожні сни пробудження стане важким. Фото: astrozodiac.net

30 серпня матимемо Молодик і парад планет у знаку Діви. День буде сповнений тривоги і напруження. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть балачки й несподівані новини, - говорить астролог. - У ніч на п'ятницю погано спатиметься. Літніх людей непокоїтиме безсоння. Через тривожні сни пробудження стане важким. Настрій уже зранку зіпсується. Не турбуйтеся. Віщих сновидінь у цей день не буде. Посміхніться першим променям сонця. День врешті-решт складеться непогано".

Овен

Ви не бачитимете своєї вигоди. Тому не довірятимете новим фінансовим пропозиціям. Ризикувати дійсно не слід. Виграшу не буде.

Тілець

Невеликі прибутки суттєво не позначаться на вашій економіці. Грошей не вистачатиме на забезпечення звичного рівня життя. Конфліктний день. Уникайте суперечок з рідними. Вийти з них переможцем усе одно не вдасться.

Близнюки

Не порушуйте домовленостей. Ви можете спровокувати ускладнення фінансових відносин з партнерами. Незабаром це відіб'ється на вашому гаманці. Призначати романтичне побачення не слід.

Рак

Гроші надійдуть з затримкою. Ведіть планову економіку. Тоді ви не відчуватимете фінансових обмежень. Будьте обережні зі словами. Не допускайте критики на адресу оточуючих.

Лев

Процес виховання дітей довірте партнеру. Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі. В результаті зусилля зійдуть нанівець.

Діва

Доведеться скористатися своїми заощадженнями. Грошей у кишені замало. Великі покупки робити не час. Атмосфера навколо вас стає спокійнішою. Не варто за інерцією продовжувати воювати зі світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чекати від останнього тижня літа

Терези

Очікується чергове поповнення вашого бюджету. Допомагайте нужденним у скруті. Підтримайте листування з цікавою для вас особою. Згодом роман у листах може перерости на щось більш серйозне.

Скорпіон

Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Зростає ризик пошкодження вашого майна. Дійте не поспішаючи. Вашої розради потребуватимуть друзі. Стосунки з ними перевірятимуться на вірність. Не відвертайтеся від чужих проблем, бо залишитеся сам на сам зі своїми.

Стрілець

Не порушуйте чужих авторських прав. Ваш гаманець може постраждати через це. Не таланитиме і в азартних іграх. Будьте уважними і терплячими. Прислухайтеся до порад старших.

Козеріг

Жорстка конкуренція примусить вас іти на додаткові витрати. Думайте не про підвищення прибутку, а про його збереження. Милим приємно буде бачити вас усміхненими. Не носіть печалі на обличчі. Навіть якщо у вас є багато проблем.

Водолій

Протягом дня намітяться помітні зміни на краще. Ввечері вам можуть повернути старий борг. Покупки будуть вдалими.

Риби

Можливі зміни умов фінансування вашої роботи. Не приймайте поки що рішень щодо подальшої діяльності. Спостерігайте. Аналізуйте. Не радійте поверненню у ваше життя колишніх коханих. З ними повернуться й неприємні спогади.

Синоптики розповіли, якою буде погода на 1 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 серпня: як парад планет вплине на сни і самопочуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути