Ексклюзиви
неділя, 25 серпня 2019 20:00

Чого чекати від останнього тижня літа

Чого чекати від останнього тижня літа
У суботу 31 серпня плануйте, що хочете встигнути восени. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 26 серпня по 1 вересня багатьох змусить підбити підсумки. Той, хто поспішатиме, залишиться позаду. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Далеко підуть ті, хто все добре обмірковує і вичікує слушну нагоду, - каже астролог - Більше довіряйте серцю та інтуїції. У ніч на понеділок бачитимете віщі сни. Це тиждень підбиття підсумків. Легко буде кинути палити. У п'ятницю не можна нічого змінювати. Усе ламатиметься. У суботу 31 серпня плануйте, що хочете встигнути восени. Обдумайте, що треба покращити, виправляйте помилки, очищайте організм від шлаків".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Знаєте, чого хочете. Тож прислухайтеся до власних бажань. Ваші наміри підтримають батьки та кохані. Частину коштів віддайте на благодійність.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Оточать конкуренти, готові будь-якої миті всунути палиці в колеса. Більше слухайте, менше говоріть. Не викликайте заздрість. Вірте коханим, а не чуткам про них.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

До четверга спостерігайте за подіями і коріться обставинам. Далі можна діяти сміливіше. Повертайте борги. Займіться розподілом спадку. Стосунки ускладнять недоречно сказані слова.

Рак (22 червня – 22 липня)

Час збирати урожай. Кожен отримає по заслугах. У вас проявлятимуться цілительські здібності. Не придавлюйте їх у собі, а скористайтеся. Бачитимете майбутнє, застережете себе і рідних від невдач.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Кишеня наповнюватиметься поволі. Не накопичуйте борги. Зробіть приємно близьким. У них переважатиме сентиментальний настрій, тому оцінять ці знаки уваги.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться поступатися і йти проти власних бажань. Тоді вдасться здолати перешкоди без втрат. Від п'ятниці зумієте зробити те, що не виходило у попередні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: чого не можна робити 24 і 25 серпня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Збільшаться витрати на потреби родини. Покладайтеся на людей, яким довіряєте. Не слухайте тих, хто вдає з себе друга, а насправді заздрить вам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вважатимете, що вас недостойно оцінили. Робота затягнеться, бо не будете зацікавлені у результаті. Важко буде забезпечити потреби родини. Частину виплат доведеться зробити в кредит.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Додаткові заробітки розчарують. Змарнуєте багато часу. Отримаєте не те, на що сподівалися. Батьки і друзі захочуть познайомити вас з кимось. Не довіряйте чужій думці. Будуйте сімейне щастя власноруч.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Іншими очима глянете на своє оточення. Менше довірятимете, більше пильнуватимете. Така поведінка відштовхне від вас друзів та коханих. Стримуйте егоїзм. Турбуватимуть болі у суглобах. Погіршується рухливість кінцівок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сумніви візьмуть гору над розумом. Радьтеся з тими, хто володіє інформацією, а не поширює плітки. Заробітки зростають. Частину коштів заощадьте. Не допускайте службових романів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Розберіться із планами та бажаннями. Зараз можна покладатися тільки на себе. Познайомитеся із далекими родичами. Відкриєте для себе чимало сімейних таємниць.

Азорський антициклон найближчим часом пануватиме в Україні. Синоптик пояснила, на яку погоду можна розраховувати.

Зараз ви читаєте новину «Чого чекати від останнього тижня літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути