Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2020 07:00

Гороскоп на 30 червня: як закінчиться перший місяць літа

Гороскоп на 30 червня: як закінчиться перший місяць літа
Пощастить амбітним і витривалим. Люди творчих професій відчуватимуть кризу натхнення. Фото: pixabay.com

30 червня розпрощайтеся із обтяжливими стосунками. Вони втомили вас і партнера. Розширюйте коло спілкування. Незабаром зустрінете свою долю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди проходитимуть випробування на уміння досягати поставленої мети, - говорить астролог. – Перший місяць літа закінчиться жваво. Відпочити вдасться одиницям. Доведеться долати безліч перешкод. В обідню пору день набуде прискореного ділового ритму. Знадобиться навичка дотримуватися жорсткого робочого графіку. Пощастить амбітним і витривалим. Люди творчих професій відчуватимуть кризу натхнення".

Овен

У вас є реальні шанси значно покращити своє матеріальне становище. Очікуйте звістку від дорогої вам людини. Саме цього вечора є шанс відновити втрачене колись спілкування.

Телець

Нагадають про себе старі борги. Знайдіть спосіб розрахуватися з ними. Проведіть разом з коханими приємний вечір. У стосунках з партнерами пануватиме гармонія. Добрий час для інтиму.

Близнюки

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте грошових внесків у довгострокові проекти. Не обіцяйте бути комусь спонсором. Попереду скрутний період. Реагуйте терпляче на вчинки коханих. Будьте великодушними.

Рак

Кохані відгукнуться на ваші почуття. Будьте наполегливими у завоюванні їхньої прихильності. Але не нав'язливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скасують пільгові пенсії

Лев

Справи йтимуть мляво. Швидких грошей годі очікувати. Ставтеся до невеликих матеріальних втрат по-філософськи. Під час напруженої розмови можуть бути викриті неприємні подробиці.

Діва

Грошей достатньо для спокійного ведення господарства. Великі покупки робити зараз не слід. Не довіряйте обіцянкам нових знайомих. Серед них не буде вашого партнера.

Терези

Надійде добрий заробіток. Ви зможете суттєво покращити своє матеріальне становище. Не витрачайте гроші на розваги. Не робіть далекоглядних висновків із вранішніх непорозумінь.

Скорпіон

Найпродуктивніші фінансові кроки припадуть на вечір. Зранку не йдіть по крамницях. Даремно втратите час і гроші. Одяг не варто купувати.

Стрілець

Очікувані прибутки затримаються. Ви не зможете вчасно розрахуватися за покупки чи надані послуги. Використайте свої заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян попереджають про небезпечне погіршення погоди

Козеріг

Фінансові справи йдуть угору. Вигідні грошові пропозиції отримаєте у другій половині дня. Подумайте про розширення свого бізнесу.

Водолій

Ви з коханими говоритимете різними мовами. Тому варто відпочити ввечері у різних місцях. Поява нової людини у вашому оточенні не віщує нічого доброго.

Риби

У вашому активі обмаль коштів. Притримайте гроші. Розберіться з новими фінансовими перспективами.

Тиждень з 29 червня по 5 липня проживемо за законом джунглів. Кожен стоятиме сам за себе і не захоче поступатися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 червня: як закінчиться перший місяць літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути