неділя, 28 червня 2020 20:00

Гороскоп на 29 червня – 5 липня: що принесе тиждень із місячним затемненням

Гороскоп на 29 червня – 5 липня: що принесе тиждень із місячним затемненням
Не вирушайте у подорож далеко від дому. Навіть якщо на цьому наполягають друзі. Фото: pixabay.com

Тиждень з 29 червня по 5 липня проживемо за законом джунглів. Кожен стоятиме сам за себе і не захоче поступатися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не очікуйте на порядність і співпереживання, - каже астролог. - На прохання про допомогу відгукнуться одиниці. Не вирушайте у подорож далеко від дому. Навіть якщо на цьому наполягають друзі. Вони можуть залишити напризволяще будь-якої миті. У неділю переживемо Місячне затемнення. Після цього стане легше. Марс на пів року переходить в знак Овна. Різко підвищується рівень злочинності. Стежте за гаманцями, а також за тим, під чим ставите підпис".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не бійтеся змін. Починайте мислити по-новому. Скористайтеся нагодою змінити життя на краще. Час шукати нові місця роботи і проживання, займатися самоосвітою та духовним розвитку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Від понеділка прокинетеся, ніби у новій реальності. Часто стоятимете на роздоріжжі. Готуйтеся приймати рішення тут і зараз, якщо не хочете залишитися осторонь важливих подій.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться коритися чужій волі. Стримуйте свою емоційність, спостерігайте за обставинами і не робіть далекоглядних висновків. Важливі рішення приймайте у вівторок і четвер.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це останній кризовий тиждень у цьому році. Через Місячне затемнення турбуватимуть тривожні сни. Хвилюватися не потрібно. Якщо можете щось змінити, навіщо непокоїтися? Зняти стрес допоможе плавання у басейні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Час побути у підпіллі. Спостерігайте за обставинами, захищайте свій простір від втручання нахабних співрозмовників. Частіше цікавтеся справами батьків і коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Найважчими будуть вівторок, середа і неділя. Станете заручниками ситуації. Колеги недобросовісно виконують роботу, а вам доведеться за це відповісти. На цей час краще піти у відпустку. Не переймайтеся через невисокі заробітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої погоди чекати українцям в липні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Почуватиметеся більш потрібними, ніж раніше. Не старайтеся виконати все та одразу. Дійте поступово, щоб наростити комфортний для себе темп роботи. Кохані викличуть на відверту розмову. Або мовчіть, або кажіть правду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте, ніби відкрилися усі шлюзи. З'явиться багато можливостей. Станете гарним організатором, бо легко долатимете перепони. Остерігайтеся метушні, бо тоді накоїте проблем. Скрутне матеріальне становище набридне.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Бракуватиме часу на саморозвиток. Доведеться відмовитися від навчальних курсів. Життя постійно підкидатиме нові обов'язки. Готуйтеся знайомитися і підлаштовуватися до нових колег, реагувати на зміни у бізнесі та роботі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Марно намагаєтеся спланувати усе на кілька тижнів вперед. Щось вплине на спокійний і звичний перебіг справ. Сприймайте проблеми як робочі завдання. Не уникайте неприємностей, а готуйтеся у всьому наводити лад.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Тиждень вимагає активної громадянської позиції. Зараз не вдасться промовчати і заплющити очі на все. Зачекайте із пошуком пари. Зазнаєте розчарування. Нові стосунки швидко набриднуть. Відмовтеся від екстримальних видів відпочинку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Бажання підтримати усіх навколо змусить вас відмовитися від частини власних справ. Відкриваються нові джерела фінансових надходжень. Погоджуйтеся на цікаві пропозиції. Це шанс суттєво покращити своє матеріальне становище.

У вихідні 27-28 червня не варто затівати поїздки, походи і зустрічі. Траплятимуться одна накладка за іншою. Астролог розповіла, чим порадує кінець місяця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 червня – 5 липня: що принесе тиждень із місячним затемненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути