пʼятниця, 03 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 3 грудня: хто раптово розбагатіє

Гороскоп на 3 грудня: хто раптово розбагатіє
Одноманітність у стосунках з обранцями викликатиме нудьгу. Шукайте нові форми взаємин. Фото: pixabay.com

3 грудня – доба напередодні сонячного затемнення. Основну увагу приділіть своєму здоров'ю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Прислухайтеся до самопочуття, проведіть профілактичні процедури, - говорить Олена Максимова. – По можливості відкладіть важку роботу. Стримуйте надмірну дратівливість. Знаходьте можливість для активного відпочинку серед дня. Намагайтеся залишатися спокійними. Виходьте у справах заздалегідь. Щоб не доводилося поспішати і хвилюватися з приводу спізнення. Одноманітність у стосунках з обранцями викликатиме нудьгу. Шукайте нові форми взаємин. Зміна партнера не вирішить проблеми. Раптово розбагатіти мають шанс Терези, Скорпіони і Риби. Повернуть давній борг, піднімуть зарплату чи подарують солідну суму грошей".

Овен

Зведіть до мінімуму фінансову активність. Не позичайте людям гроші. Оминайте казино та ігрові клуби. Виграшу не буде.

Телець

Відчуватиметься дефіцит коштів. Шукайте додаткові засоби економії. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Вчасно розрахуватися з його власником буде складно.

Близнюки

Суттєвих змін у сфері фінансів не очікується. Не бажано купувати офісну техніку. Збільшаться витрати на потреби дітей. Не шкодуйте грошей на укріплення здоров'я.

Рак

Не ризикуйте власними грошима. Необдумана фінансова політика призведе до серйозних втрат. Уникайте майнових суперечок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода на Новий Рік і Різдво здивує українців

Лев

Найбільш несприятливим буде вечір. Купіть усе необхідне зранку. Бережіть своє майно від пошкодження. Не варто купувати авто.

Діва

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Утримуйте розумний баланс між доходами й витратами. Відкладіть придбання престижних речей.

Терези

Ви отримаєте достойну винагороду за свою працю. Рівень доходів зросте. Не варто переходити на нове місце роботи. Відкладіть операції з нерухомістю.

Скорпіон

Справи вестимуться відносно спокійно. Розраховуйте на стабільний середній заробіток. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці.

Стрілець

Цікавих фінансових пропозицій не буде. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Відкладіть покупку одягу та взуття. Економте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну несеться весняне потепління - де чекати +15℃

Козеріг

Суттєвих змін у матеріальному забезпеченні не передбачається. Для покриття незапланованих витрат доведеться заручитися підтримкою близьких.

Водолій

Ви не залишатиметеся без грошей. Регулярні надходження дозволять поповнити ваш бюджет. Складніше буде вигідно розподілити прибутки.

Риби

Грошей вистачатиме на покриття щоденних витрат. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Додаткового навантаження ваш гаманець не витримає.

Тиждень із 29 листопада по 5 грудня принесе купу приємних сюрпризів. Стережіться непроханих гостей, ревнивців і пліткарів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 грудня: хто раптово розбагатіє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути