неділя, 28 листопада 2021 20:12

Гороскоп на 29 листопада – 5 грудня: кого та як порадує початок зими

Гороскоп на 29 листопада – 5 грудня: кого та як порадує початок зими
Доля вас любить. Гармонійні стосунки з коханими надихатимуть. Фото: pixabay.com

Тиждень із 29 листопада по 5 грудня принесе купу приємних сюрпризів. Стережіться непроханих гостей, ревнивців і пліткарів. Люди стають необачними і швидкими на розправу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вчинки колег здаватимуться дивними, - говорить астрологиня. – Не звинувачуйте. Дайте їм час для виправлення помилок. Працездатність знижується. Добре обдумайте, перш ніж щось купити, продати чи підписати. Багато абсурдних рішень приймуть політики, чим обурять населення. Зачекайте зі звільненням і пошуком роботи. На гідну зарплату сподіватися не варто. Співбесіда розчарує. Легко буде кинути курити. Початок зими порадує Терезів, Стрільців і Риб. Отримаєте гідну зарплату та достойні відгуки про вашу роботу. Поруч будуть надійні і вірні друзі. Цінуйте це. Гроші йтимуть до рук. У вас закохуватимуться".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Друзі відвернуться в найважливіший момент. Здолати труднощі допоможе той, кого вважали ворогом. Використовуйте вплив і можливості для покращення фінансової ситуації.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не вистачатиме позитивних вражень. Важко буде розібратися, що є добре, а що погано. Шукатимете надійних друзів і радників. Обирати партнера поки що не варто.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Період серйозних випробувань. Усе, чого намагаєтеся досягти, не вдаватиметься. Не варто приймати важливі рішення на роботі. Докорінно нічого не зміните.

Рак (22 червня - 22 липня)

Якщо щось не вдається, потерпіть до неділі. Знайте собі ціну й не дозволяйте недоброзичливцям позбавити вас упевненості в собі. Продаж і купівлю нерухомості відкладіть на кінець грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода на Новий Рік і Різдво здивує українців

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розраховуйте на гроші, які є в гаманці. Не беріть кредитів. Велику суму в четвер можете втратити через необачність. Частіше цікавтеся справами коханих.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не руйнуйте те, що напрацювали раніше. Самотужки не розпоряджайтеся колективними грошима. Ламатиметься техніка. Зверніться до сервісних служб.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Доля вас любить. Гармонійні стосунки з коханими надихатимуть. Тримайтеся одне за одного, й почуватиметеся щасливими. Їжте частіше, але малими порціями.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Кожен день сприймайте як виклик. Вдаватиметься більше ніж сподівалися. Бракуватиме спокою. Хтось постійно втручатиметься в особисте життя. Більше часу проводьте з друзями.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доля відкриває нові перспективи. Досить опиратися обставинам. Але форсувати події не варто. Спостерігайте, які люди приходять у життя. Серед них з'являться надійні друзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йдуть сніг та дощі: якою буде погода на початку тижня

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Друзі звинуватять в егоїзмі. Використайте авторитет і мудрість, аби виручити близьких. Більше часу присвятіть хобі. Випічка чи малювання допоможуть здолати хвилювання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Перегляньте плани на життя. Багато вдасться змінити. Фінансовий потік зменшується, а витрати зростають. Відмовтеся від участі в конкурсах. Першість отримають конкуренти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Виграє той, хто вміє чекати. За три тижні ситуація зміниться на краще. Заробітки зростуть, якщо прийматимете правильні рішення.

Астрологиня приголомшила гороскопом на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 листопада – 5 грудня: кого та як порадує початок зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути