четвер, 03 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 3 грудня: астролог дала кілька важливих порад

Гороскоп на 3 грудня: астролог дала кілька важливих порад
Задовольніть своє бажання побути наодинці. Послухайте улюблену музику. Фото: pixabay.com

3 грудня не викликайте коханих на відверту розмову. Ви можете багато зайвого наговорити один одному. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня люди будуть більш допитливими, - каже астролог. – Вони шукатимуть нестандартні технічні рішення. Частіше знаходитимуть оригінальний підхід до розв'язання проблемних ситуацій. Перша половина дня принесе немало розчарувань. Бажано не розпочинати важливих справ до обіду. Довести їх до ладу буде непросто. Романтичного настрою годі чекати. Задовольніть своє бажання побути наодинці. Послухайте улюблену музику".

Овен

Доброго заробітку не буде. Збільшується відтік коштів. Не шкодуйте витрачати гроші на потреби родини. Вони незабаром компенсуються.

Телець

День помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ви можете позбутися частини власного майна.

Близнюки

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не час здійснювати сміливі фінансові проєкти. Партнери не готові до цього.

Рак

Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно внесіть корективи у планування свого бізнесу на майбутнє. Потурбуйтеся про надійне збереження своїх капіталів.

Лев

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх.

Діва

Доходи не відповідатимуть вашим сподіванням. Несприятливий час для придбання дорогих речей. Господарюйте економно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкість і вирішення проблем: астрологічний прогноз на грудень

Терези

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх.

Скорпіон

Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Перевіряйте чеки під час покупок.

Стрілець

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність вчасного розрахунку.

Козеріг

Відчуватиметься дефіцит коштів. Але ситуація не буде критичною. Не розпочинайте ремонт. Нашкодите власній оселі.

Водолій

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток.

Риби

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Астролог розповіла, на що сподіватися і чого остерігатися у перший тиждень зими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 грудня: астролог дала кілька важливих порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути