субота, 29 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 29 лютого – 1 березня: чим здивує перший день весни

Гороскоп на 29 лютого – 1 березня: чим здивує перший день весни
Насолоджуйтеся спілкуванням із найдорожчими людьми. Фото: astrozodiac.net

29 лютого є можливість приємно відпочити за улюбленими заняттями. Попрацюйте біля землі. Читайте, фотографуйте, слухайте приємну музику. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У суботу розслабляйтеся по максимуму, - говорить астролог. - Це найкращий день для медитації та інших духовних практик. По-особливому сприйматимуться витвори мистецтва. У неділю вистачить приводів для хвилювання. Залишатися спокійними й розважливими буде непросто. Не дослухайтеся до пліток. Злих язиків вистачатиме навколо. Та й самі не ображайте оточуючих. Можна нажити собі нових ворогів. Перший день весни здивує зустрічами та результатами. Успішно завершите справи, які розпочали у лютому. Дивуватиме погода, а також поведінка друзів і рідних. Насолоджуйтеся спілкуванням із найдорожчими людьми".

Овен

Відправлятися у подорож з сім'єю на вихідні не слід. Відпочити не вдасться. Забагато проблем матимете у дорозі.

Телець

Будь-які фінансові операції проходитимуть із затримками. Вигідно купити або продати щось буде проблематично. Довіряйте більше своєму подружжю. Приводів для сумнівів немає.

Близнюки

Будьте готові до приємної зустрічі. У ваш дім поспішає щастя. Прийміть запрошення на побачення. Час позбавитися самотності.

Рак

Не виїжджайте на відпочинок далеко від дому. Така подорож виявиться невиправдано дорогою. Бережіть техніку від пошкодження. Дозвольте дітям провести вихідні на їхній смак. Надмірне піклування буде зайвим.

Лев

Намагайтеся не втручатися у чужі родинні суперечки. Конфліктуючі сторони дійдуть згоди самі. А вас можуть залишити винними.

Діва

Через родинні проблеми ви позбавитеся доброї частини заробітку. Вчинки милих боляче ранитимуть. Не йдіть жалітися до подруг чи батьків. Вони лише збільшать ваші тривоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима ще має сюрпризи: синоптик дала прогноз

Терези

Ви не погоджуєтеся з діями партнерів. Спробуйте висловити свою думку тактовно. Не ставайте у відверту опозицію. Війна вдома нікому не потрібна.

Скорпіон

Спробуйте подолати свою упертість. Ідіть назустріч пропозиціям коханих. Інакше ризикуєте провести ці дні на самоті.

Стрілець

Гроші надходять і швидко спливають. Якось контролювати цей потік не завадить. Бо в понеділок уранці ви можете не знайти коштів на найнеобхідніше.

Козеріг

Не слід фанатично віддаватися роботі. Ви забуватимете про обіцянку приділити увагу рідним. Не дивуйтеся, коли почуєте їхні претензії.

Водолій

Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Не позичайте людям гроші. Ваші матеріальні ресурси обмежені.

Риби

Почуватиметеся ви досить упевнено. Грошей у кишені не бракуватиме. Хоч і надлишку не буде. Невеликий підробіток варто брати на вихідні.

Астролог розповіла, як зробити останній тиждень зими успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 лютого – 1 березня: чим здивує перший день весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути