четвер, 29 липня 2021 07:00

Гороскоп на 29 липня: які знаки мають унікальний шанс змінити своє життя

Гороскоп на 29 липня: які знаки мають унікальний шанс змінити своє життя
Розумний аналіз помилок дозволить надалі уникати серйозних негараздів. Фото: pixabay.com

29 липня не кидайтеся з однієї крайності в іншу. Визначтеся зі своїми бажаннями. Зроблений у цей день вибір змінить усе ваше життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спробуйте бути об'єктивними, - говорить астрологиня. – Не виправдовуйте невдалі кроки. Розумний аналіз помилок дозволить надалі уникати серйозних негараздів. У людей загострюється почуття справедливості. Не ображайте оточуючих неуважним ставленням до їхніх проблем. Будьте дипломатичними під час вирішення проблемних ситуацій. День сприяє ремісникам та садівникам. Пересаджуйте рослини. У вільний час займіться шиттям і плетінням. Леви, Діви і Терези мають унікальний шанс змінити своє життя".

Овен

Не найкращий час для працевлаштування. Детально обговорити з шефом умови фінансування вашої праці не вдасться. Підвищення рівня життя найближчим часом не очікується.

Телець

У вашій кишені з'явиться резервна копійка. Можна буде дозволити собі позапланові розходи. Брати іпотечний кредит не слід.

Близнюки

Гроші не затримуватимуться у ваших руках. Проте дефіциту фінансів не буде. Не слід вкладати кошти у нові проєкти. Вони будуть малоуспішними.

Рак

Яскравих подій у сфері фінансів не очікується. Обіцяного підвищення доходу не буде. Утримуйте розумний баланс між прибутками й витратами.

Лев

Прибутковий день. Гроші надходитимуть вчасно. Проте надлишку коштів не буде. Зароблене одразу йтиме на погашення поточних рахунків.

Діва

Вашій економіці не загрожує фінансова криза. Стабільні доходи забезпечуватимуть достатній рівень життя. Купуйте товари для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 липня - 1 серпня: чому відпустку краще відкласти на кінець літа

Терези

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайві суми. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Скорпіон

Ви одержите замало грошей за свою роботу. Партнери порушуватимуть укладені домовленості. Доведеться витрачати резервні кошти.

Стрілець

Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Зростання зарплатні не встигатиме за ростом цін на ринку. В цілому ви матимете помітний дефіцит бюджетних коштів.

Козеріг

Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти. Шукайте підробітку.

Водолій

Переговори з фінансових питань по можливості відкладіть. Вони проходитимуть важко. Це не ваш день. Не шкодуйте часу та грошей на доброчинність.

Риби

Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків. Не беріть кредитів.

Астрологиня зробила вражаючий прогноз на серпень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 липня: які знаки мають унікальний шанс змінити своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути