Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2021 15:00

Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей
Найважчу роботу заплануйте на першу половину місяця. Тоді легко буде знайти оригінальне вирішення проблем. Фото: pixabay.com

У серпні не покидатимуть плідні ідеї. Це чудовий місяць, щоб планувати вагітність і готуватися до пологів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Амбітним і наполегливим доведеться взяти перерву, - говорить астрологиня. - Таланитиме сумлінним виконавцям. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте із себе того, ким не є насправді. Найважчу роботу заплануйте на першу половину місяця. Тоді легко буде знайти оригінальне розв'язання проблеми. Добре засвоюватимуться іноземні мови. Наприкінці місяця можна купувати нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок. Безліч можливостей відкриється перед Терезами й Козерогами. Високі заробітки чекають на Тельців і Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

З коханими говоритимете різними мовами. Вони критикують і застерігають, бо бояться за вас. У вихідні влаштуйте фотосесію серед пшеничного поля.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Нарешті все стане на свої місця. Якщо з головою зануритеся в роботу, забудете про сімейні клопоти. Краще відкласти гінекологічні операції. Можлива велика втрата крові.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Випадкова зустріч із давнім знайомим принесе неймовірні враження. Цей роман незабаром переросте в шлюб. Заготовляйте на зиму мед і прополіс.

Рак (22 червня - 22 липня)

Порадуйте дітей прогулянкою в парку. Купіть солодку вату чи морозиво із солоною карамеллю. Це і вас поверне в дитинство. Сушіть базилік, петрушку й насіння кропу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23 липня: з якими знаками найважче вжитися під одним дахом

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розпочнете ремонт. Обережно шукайте майстрів. Прислухайтеся до порад друзів і сусідів, щоб винайняти професіонала, а не пройдисвіта.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Оформлятимете документи для виїзду за кордон. Набридне жити в кредитах. Зачекайте до осені. Не шукайте щастя за океаном, якщо воно поряд.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Робіть щось руками. Настав час відкрити власну справу - сироварню, пивоварню чи кондитерську. Від клієнтів не буде відбою, якщо випускатимете якісну продукцію і рекламуватиметеся в соцмережах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Поїдьте до батьків. Допоможіть їм навести лад на дачі чи городі. Заодно й душу виллєте. Вас зрозуміють вас краще за всіх. Не журіться, якщо досі самотні. Людина, яку зустрінете в серпні, стане вашою половинкою надовго.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Успіх чекає там, де не розраховували. Не намагайтеся комусь сподобатися. У будь-якій ситуації залишайтеся собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому протипоказані перельоти і далекі мандрівки – астропрогноз

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Щасливчиком себе відчує той, хто попрацює на землі. Сійте пізні огірки й редьку. Підживіть виноград. Поїдьте в гори й проведіть кілька днів на самоті. Це відверне від клопотів на роботі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Грошей удосталь. Купуйте морозильні камери й холодильники. Важко порозумітися з коханими. Марно уникаєте розмов. Краще на початку місяця розібратися з усім, ніж дивитися одне на одного з-під лоба.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Здаватиметься, що сил багато, але швидко втомлюватиметеся. Відпочиньте добре. Зараз можна зарядитися енергією до кінця року.

Астрологиня здивувала прогнозом на осінь. Вона назвала знаки-щасливчики й дала неочікувані поради для кожного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути