неділя, 28 березня 2021 20:00

Гороскоп на 29 березня - 4 квітня: кому вдасться добре заробити

Гороскоп на 29 березня - 4 квітня: кому вдасться добре заробити
Жінки будуть ревнивими й непоступливими. Фото: pixabay.com

Тиждень з 29 березня по 4 квітня додасть наснаги і віри в те, що скоро все буде добре. Не засмучуйтеся і впевнено рухайтеся вперед. Пам'ятайте, що найтемніша ніч перед світанком. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць уповні. Тиждень вдалий для активних людей, - говорить астрологиня. – Складно будуть іти справи в науковців, бухгалтерів, вчителів та аналітиків. Добре заробити зуміють усі, кого ноги годують. Вдало пройдуть співбесіди, відкриття власної справи, пошук нових співробітників. Жінки будуть ревнивими й непоступливими. Не приймайте рішення напідпитку, бо пошкодуєте про це".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Задумаєтеся, як покращити стосунки з шефом і колегами. Якщо до середи цього не вдасться, варто шукати нову роботу. Це підвищить заробітки. У колективі буде здорова атмосфера.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тиждень заставить дивуватися. Потерпатимете від свавілля керівників чи конкурентів. Не мовчіть. Відстоюйте свої права та інтереси.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розбиратиметеся у собі. Роздуми допоможуть визначитися, куди рухатися далі. Не варто позиватися до суду. Зараз ви у програшній позиції.

Рак (22 червня - 22 липня)

Бажання не збігатимуться з можливостями. Обмежте спілкування з людьми, які приносять негаразди. Знижуйте навантаження на роботі. У п'ятницю краще взяти вихідний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священник ПЦУ закликає святкувати Великдень із католиками

Лев (23 липня - 23 серпня)

Легко даватиметься те, що іншим не під силу. Почуватиметеся королем ситуації. Але не підтасовуйте факти. Якщо хочете викрутитися з неприємної ситуації, краще промовчіть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будете змушені робити те, що треба, а не те, що хочеться. Доведеться переїжджати, обставляти оселю меблями та технікою. Витрати будуть великі. Знадобляться заощадження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Залишайтеся активними та ініціативними. На все необхідне грошей вистачатиме. Придивіться до збігу обставин. Якщо щось виходить не так, як хочете, краще відмовитися від цього.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Добре почуватимуться ті, хто знайде додатковий підробіток. Грошей у гаманці побільше. Можете дозволити понаднормові витрати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Купувати комп'ютери, ксерокси і телефони краще у вихідні. Особисте життя має докорінно змінитися. Якщо ви самотні, подумайте, про які стосунки мрієте. Бажання здійснюватимуться буквально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кого найбільше вплине переведення годинників

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Готуйтеся багато домовлятися. Доведеться переробляти те, що, здавалося, виконане бездоганно. Переконуйтесь, що співрозмовники вас правильно зрозуміли. Не давайте марних сподівань.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе складеться на вашу користь. Шеф та колеги будуть щедрі на претензії. Сумуватимете за спокоєм, тому беріть відпустку. Кохані можуть захопитися іншим партнером. Перечекайте. Ви все одно будете на коні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У душі вируватимуть сумніви і хвилювання. Захопитеся книгами. Це допоможе розібратися у собі та у стосунках з іншими. Нагадають про себе проблеми з травленням. Деякий час доведеться провести в ліжку.

У вихідні займайтеся улюбленими справами. Розслабляйтеся. Це найкращий час для медитації та інших духовних практик. Астрологиня пояснила, чим здивує березень наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 березня - 4 квітня: кому вдасться добре заробити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути