субота, 27 березня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: чим здивує березень наостанок

Гороскоп на вихідні: чим здивує березень наостанок
Кінець березня буде бурхливим. Люди не зможуть більше стримувати свого невдоволення. Фото: pixabay.com

27-28 березня займайтеся улюбленими справами. Розслабляйтеся. Це найкращий час для медитації та інших духовних практик. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ці вихідні бажано добре відпочити, - говорить астрологиня. – По-особливому сприйматимуться витвори мистецтва. Своїми руками створите неповторні шедеври. Майструйте з насолодою, даруйте і продавайте те, що зробили. За ваші винаходи гарно платитимуть. У неділю місяць буде уповні. Вистачить приводів для хвилювання. Залишатися спокійними й розважливими зуміють одиниці. Не дослухайтеся до пліток. Злих язиків вистачатиме навколо. Та й самі не ображайте оточуючих. Можна нажити собі нових ворогів. Кінець березня буде бурхливим. Люди не зможуть більше стримувати свого невдоволення".

Овен

Тримайтеся далі від казино, клубів та ресторанів. Ви можете непомітно для себе залишити там кругленьку суму.

Телець

Не виїжджайте на відпочинок далеко від дому. Така подорож виявиться невиправдано дорогою. Бережіть техніку від пошкодження.

Близнюки

Будь-які фінансові операції проходитимуть із затримками. Вигідно купити або продати щось буде проблематично.

Рак

Наявна готівка забезпечить ваші потреби лише частково. Та вирішувати фінансові проблеми цими днями не варто. Зачекайте понеділка. Спостерігайте за змінами ситуації на ринку.

Лев

Через родинні проблеми ви позбавитеся доброї частини заробітку. Відмовтеся від придбання дорогих речей. Ця покупка буде недоречною.

Діва

В останні дні не було достойного поповнення вашого бюджету. Мінімізуйте витрати. Вкладайте гроші у підтримання свого здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні Благовіщення: готуємося до свята

Терези

Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Фінансовий ризик не виправдається. Не дозволяйте собі відпочинку на широку ногу.

Скорпіон

Матеріальна сторона вашого життя зазнає змін. Звичний порядок ведення фінансових справ доведеться переглядати. Тому варто мінімізувати витрати.

Стрілець

Гроші надходять і швидко спливають. Якось контролювати цей потік не завадить. Бо в понеділок уранці ви можете не знайти коштів на найнеобхідніше.

Козеріг

Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Не позичайте людям гроші. Ваші матеріальні ресурси обмежені.

Водолій

Стережіться злодіїв. Не залишайте без нагляду свій гаманець. Збитки можливі й через шкоду дітей. Будьте готові скорегувати свої фінансові плани. На ринок краще йти у неділю.

Риби

Почуватиметеся ви досить упевнено. Грошей у кишені не бракуватиме. Хоч і надлишку не буде. Невеликий підробіток варто брати на вихідні. Купувати одяг у ці дні не варто.

В Україну почне повертатися весняне тепло, а сніг припиниться. Синоптики здивували прогнозом на кінець березня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чим здивує березень наостанок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути