середа, 28 липня 2021 07:00

Гороскоп на 28 липня: які справи вдаватимуться найкраще

Гороскоп на 28 липня: які справи вдаватимуться найкраще
Довіряйте своїй інтуїції. Не поспішайте з прийняттям важливих рішень. Фото: pixabay.com

28 липня причиною проблем у родині стане відсутність грошей. Зумійте розмежувати інтимну й матеріальну сфери. Шукайте вихід, а не винного. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалою буде друга половина цього дня, - говорить астрологиня. – Тож не поспішайте раніше йти з роботи. Поважайте інтереси ваших підлеглих. Не плутайте вимогливість з прискіпливістю. Умійте пробачати дрібні помилки. Довіряйте своїй інтуїції. Не поспішайте з прийняттям важливих рішень. Особливо якщо з'явилося відчуття невпевненості. Причиною конфліктів між знайомими й родичами будуть ревнощі та заздрість. Не доводьте стосунки з коханими до кризової межі. Ви можете втратити дорогу вам людину. Прагніть мирного врегулювання проблем. Найкраще вдаватиметься консервація. Варіть варення, закручуйте огірки, робіть компоти".

Овен

Деякі з намічених справ доведеться відкласти через брак коштів. Загублені у цей день речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте сумки без нагляду.

Телець

Потреби і можливості не співпадатимуть. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Близнюки

Вашу увагу привертатимуть партнери набагато старші віком. Не робіть ставку на їхній досвід. Незабаром помітите велику різницю у ваших поглядах на життя.

Рак

Відкладіть проведення великих банківських операцій. Можливі значні незаплановані витрати. Зробіть необхідні перерахунки. Мінімізуйте витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 липня - 1 серпня: чому відпустку краще відкласти на кінець літа

Лев

Фінансова ситуація змінюється на краще. Надходження прибутку очікуйте в післяобідню пору. Зачекайте з оформленням успадкованої власності.

Діва

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок.

Терези

Відверта розмова з партнерами буде надто емоційною. Спробуйте перевести її у конструктивне русло. Поговоріть про розподіл обов'язків у домі.

Скорпіон

Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго.

Стрілець

Теплі дружні стосунки не замінять кохання. Милим не вистачатиме вашого тепла і ласки. Говоріть їм більше приємних слів. Зігрійте у своїх обіймах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди втомились від совка": як СРСР доживав останні дні - фото

Козеріг

Відстоювати свої права необхідно. Але не варто забувати про права та інтереси близьких людей.

Водолій

Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних доходів. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючі електроприлади.

Риби

Вечірні непорозуміння легко розв'яжуться зранку наступного дня. Перенесіть неприємну розмову. Так ви збережете добрі стосунки.

Астрологиня зробила прогноз на серпень. Його деталі повинен знати кожен.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 липня: які справи вдаватимуться найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути